Jakub Prachař šokuje: Tohle mu chybělo?!

Jakub Prachař s rodinou a přáteli na fotbale 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 8:44 | Aktualizováno: 16. května 2019 13:59

Zatímco Agáta Prachařová se trápí za volantem, kde porušuje bezpečností předpisy, její manžel Jakub by do auta ani sednout nemohl. Včerejší večer se u něj totiž nesl ve znamení oblíbeného tuzemského alkoholového nápoje. Chyběl mu doma rum?

Situace u manželů Prachařových se v posledních dnech znatelně uklidnila, úplně se po nich ovšem zem neslehla. Obzvlášť Agáta je aktivní na sociálních sítích, kde se s fanoušky dělí prakticky o každou událost, která se jí přihodí. Soudě podle videí z posledních hodin ji smůla prostě nechce opustit.

Záběry, kde si stěžuje, co se jí zase přihodilo, navíc natáčela za volantem za jízdy, což už je samo o sobě dost nebezpečné. Dcera herečky Veroniky Žilkové se však rovněž zapomněla připoutat, za což by jí slavná maminka určitě nepochválila.

Jakub Prachař se pro jistotu pojistil takovým způsobem, že za volant ani sednout nemohl. Na svém instagramovém profilu totiž zveřejnil fotografii lahve jindřichohradeckého rumu, která byla doplněna o včerejší datum, Jakubovu fotografii a logo pražské Slavie.

Ze snímku se dá soudit, že lahev ještě není otevřená, jelikož však Kubova milovaná Slavia znovu zvítězila a přiblížila se k titulu, byl dozajista důvod k oslavám. Jakub si tak nejspíš na oslavu výhry přihnul.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

RUTisic

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Kvě 15, 2019 v 11:21 PDT

Na spodku etikety rumové lahve však byl uveden zajímavý vzkaz. „Smutný je dům, kde chybí rum!“ stojí na ní. Chybělo snad tohle Jakubovi doma ve vile v pražském Suchdole? Kdoví, v krizi manželů Prachařových už je opravdu složité se vyznat. Nikdo totiž pořádně neví, co se mezi nimi právě děje.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová