Andrea Verešová vynesla drsný verdikt nad vlastní dcerou!

Andrea Verešová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 16:57

Andrea Verešová je dostatečně zkušená modelka na to, aby dokázala posoudit něčí vlohy pro tuto profesi, málokdo by však tipoval, jakou „oběť“ si vybere. Její dcera Vanessa o modeling nejeví zájem, přesto maminka její naděje předem odsoudila.

Modelka Andrea Verešová s dcerou Vannesou zveřejnily na Den matek na sociální síti každá tu samou fotografii, aby si popřály, respektive poděkovaly k tomuto svátku. V záplavě vzkazů, jak to matce s dcerou sluší, se objevil i dotaz, zdali se Vanessa vydá ve šlépějích matky a bude se věnovat modelingu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy mother’s day.?? Thank you mom because you are the best mom ever!❤️? #mom #myfavoriteday

Příspěvek sdílený Vanessa Verešová (@vanessasportgirl), Kvě 12, 2019 v 10:24 PDT

„Bohužel o modeling nemá zájem, miluje sport a umění, tak uvidíme…,“ odpověděla smířlivě Andrea. Jeden slovenský server však vzpomíná na jiná vyjádření modelky, která jsou poněkud drsnějšího charakteru.

„Myslím si, že ani postava už nebude na to dostatečně formovaná, aby se mohla modelingu věnovat,“ cituje server Topky.sk nekompromisní vyjádření Verešové, která přitom nechce dceři bránit v tom, aby se sama svobodně rozhodla, co bude dělat. Vanessa však zatím tíhne k jiným činnostem.

Baví ji především sport, jednu disciplínu si však vybrat nedokáže. „Ona je tak zažraná do snowboardu a do sportu – wakeboard, atletika, gymnastika – že ten modeling jde trochu stranou,“ řekla Verešová podle uvedeného webu.

Modelka však připouští, že dceru láká i umělecká dráha. „Možná herectví jednou, uvidíme,“ uvedla Verešová podle topky.sk. Na cestu ve stopách maminky se však Vanessa nejspíš nevydá.

Témata: Andrea Verešová