OBRAT: Lucie Vondráčková si optimismus dlouho neužila!

Lucie Vondráčková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 15:16 | Aktualizováno: 15. května 2019 18:30

Vstala a byla plná optimismu, stačil však jeden štiplavý vzkaz od fanynky a všechno může být jinak. Jedna z komentujících pod dnešním příspěvkem Lucie Vondráčkové se totiž rozhodla, že opraví její definici slova „optimistka“ dost nepříjemným způsobem.

Dnes po poledni našeho času zveřejnila Lucie Vondráčková na svém instagramovém profilu nový příspěvek. Vzhledem k časovému posunu bylo v kanadském Montrealu teprve ráno a Lucka se snažila dát najevo, že se do nového dne vzbudila plná optimismu.

Nejprve svým fanouškům popřála dobré ráno a pak si vypomohla citátem Dorothy Thompsonové z roku 1893. „Optimismus je, když žena večer neumyje nádobí v naději, že ráno do toho bude mít větší chuť,“ citovala Vondráčková tuto dámu.

Jak už bývá zvykem, pod příspěvkem proběhla intenzivní diskuze. Jeden z komentářů však obzvlášť zaujal. Jistá Kateřina se totiž rozhodla původní citát trochu poupravit. „Optimistka je žena, která večer neumyje nádobí a doufá, že ho ráno umyje manžel,“ vzkázala oblíbené umělkyni.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Dobré ráno!!! „Optimismus je, když žena večer neumyje nádobí v naději, že ráno do toho bude mít větší chuť.“ :))))) Dorothy Thompson 1893 #morning #dreams #canada #montreal #newday #quotes #citaty #rano #hezkyden

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Kvě 15, 2019 v 4:25 PDT

Pravda, nebyl to jediný vzkaz, který se nesl v podobném duchu, jen paní Kateřina ale užitím slova „manžel“ nasypala Lucii sůl do stále otevřených ran. Její problémy ve vztahu s manželem Tomášem Plekancem totiž stále nejsou definitivně vyřešeny. Dost možná, že byl ranní optimismus ve chvíli pryč.

Obzvlášť když Plekanec je podle všech dostupných informací také v Kanadě, kde se připravuje na další hokejovou sezónu. Údajně přitom není sám, po jeho boku je údajně jeho současná přítelkyně, tenistka Lucie Šafářová.

Témata: Lucie Vondráčková