Šokovaný Karel Gott: Bohdalovou chtěl chránit vlastním tělem!

Karel Gott a Jiřina Bohdalová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2019 19:37

Karel Gott vyrazil na premiéru snímku Klec, kde hraje jeho dlouholetá přítelkyně Jiřina Bohdalová (88). A jak sám přiznal, zůstal koukat s otevřenou pusou!

Pod mrazivým snímkem Klec je podepsána celá řada známých osobností. Režie se ujal Jiří Strach podle scénáře Marka Epsteina. Hudbu k němu napsal Ondřej Gregor Brzobohatý. A hvězdné je i obsazení. Vedle Jiřiny Bohdalové si v něm zahráli i Kryštof Hádek, Viktor Preiss, David Švehlík, Vilma Cibulková, Miroslav Etzler, Andrea Elsnerová, Barbora Munzarová nebo Pavel Kříž.

Film okouzlil i Karta Gotta, který si nenechal ujít jeho premiéru. „Tak jsem si myslel, že už Jiřinu po těch 57 letech znám, ale musím říct, že mě stále svými výkony překvapuje. V této herecké poloze psychothrilleru Klec jsem Jiřinu doposud neznal. Spolu s Kryštofem Hádkem ve svých rolích doslova excelovali a hráli velmi věrohodně,“ nešetří chválou Gott.

Dokonce se přiznal, že se v něm probudily ochranitelské tendence! „Byl jsem do děje tak vtažen, že jsem ji měl chuť celý večer před Kryštofem chránit. Kryštof je ale velký talent a sympaťák! Má být po kom, protože včera jsem poznal i jeho rodiče. Prožili jsme krásný večer ve skvělé společnosti a zároveň oslavili narozeniny Jiřiny,“ dodal zpěvák.

O tom, jak se nový Strachův film povedl, se brzy budete moci přesvědčit na vlastní oči! V premiéře jej v neděli 19. května 2019 od 20:00 odvysílá ČT1!

Témata: Karel Gott Jiřina Bohdalová Kryštof Hádek Jiří Strach (režisér)