Řepka zproštěn dalšího trestu. Odnesou to děti, vzkazuje Erbová!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. května 2019 16:26

Modelka Vlaďka Erbová je zklamaná z dnešního rozsudku nad jejím exmanželem Tomášem Řepkou, který byl tentokrát souzen pro neplacení alimentů na syna Markuse. Právě ten podle Erbové odnese tátovo nezodpovědné chování.

Brněnský městský soud dnes zprostil bývalého fotbalového reprezentanta Tomáše Řepku dalšího prodloužení dvouapůlletého trestu vězení. Tentokrát bylo předmětem jednání neplacení alimentů na syna Markuse, kterého má s exmanželkou Vlaďkou Erbovou. Řepka se možnému trestu umně vyhnul.

Hrozil mu totiž další rok za mřížemi, ač žalobce navrhoval „jen“ čtyři měsíce. Fotbalistovi však bylo počátkem března umožněno, aby výživné uhradil. Poté, co uspěl s návrhem na snížení alimentů, navíc nemusel platit původně stanovenou částku 175 tisíc korun, ale jen 20 tisíc. Včetně letoška tak bývalé manželce poslal necelých 30 tisíc korun.

Vlaďka Erbová se nejprve nechala slyšet, že ani nemá chuť se k rozsudku podrobně vyjadřovat. Nakonec se ale rozpovídala. Výsledek dnešního soudu je pro ni obtížně pochopitelný, proto doufá, že se státní zástupce nakonec odvolá.

Jak to zdůvodňuje? „Pro mě, jako pro mámu, je zásadní dělat vše pro to, aby moje děti měly to nejlepší, co jim mohu poskytnout. Evidentně ne každý rodič to tak cítí,“ řekla modelka Expresu na rovinu, co si o Řepkovi momentálně myslí.

„Nemyslím si, že by děti měly nést následky toho, zda se jejich rodič rozhodne chovat zodpovědně nebo nezodpovědně,“ dodala na závěr. Jelikož Řepkův příběh dobře známe, víme, že si vybral spíš druhou variantu. Markus tak prakticky vyrůstá bez otce.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka