Jakub Prachař má vzkaz: Nejdůležitější zápas teprve přijde!

Jakub Prachař s rodinou a přáteli na fotbale

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. května 2019 14:58

Jakub Prachař má po prohře národního týmu s Ruskem jasný vzkaz pro hokejové fanoušky. Nejdůležitější zápas prý teprve přijde. Neměl však na mysli i osobní problémy ve vztahu s manželkou Agátou?

Jaká je náplň Jakuba Prachaře v posledních dnech? Obléknout správný dres a fandit! Po nedělní návštěvě fotbalového stadionu v Edenu, kde herec a moderátor podporoval Slavii v klíčovém utkání o prvoligový titul, přesedlal na hokej. Zatímco sešívaní fotbalisté mu radost udělali, národní tým mu přivodil zklamání.

Posoudit to můžete sami, když se podíváte na přiložené video, které Jakub zveřejnil na Instagramu po včerejší tříbrankové prohře s odvěkým rivalem z Ruska. Na záběrech prodal herecké vlohy, když nejprve hystericky naříká, ale následně se ve vteřině uklidní. „Klid, ten nejdůležitější zápas nás čeká teprve ve finále,“ prohlásí na závěr.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Hlavne klid. @pilsner.urquell #jsmenarodak

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Kvě 13, 2019 v 9:37 PDT

Zatímco ještě víkendový příspěvek na jeho profilu doprovázely výčitky směrem ke Kubově osobě, tentokráte s ním fanoušci byli na jedné vlně. Opakovaly se komentáře jako „nevadí“, „příště to vyhrajem“ nebo „přesně“, které Prachařovi dávaly za pravdu.

Pár pozoruhodných vzkazů na Jakubovu adresu přesto přišlo. „Ty vole, tak co berete, to by mě zajímalo,“ napsala mu jistá Veronika. „No ty máš dost,“ vzkazovala Prachařovi Jarka. Další z uživatelů sociální sítě ho označil za „pako“.

Nejdůležitější zápas však Jakuba dost možná čeká i v osobním životě, osud jeho vztahu s manželkou Agátou je totiž přinejmenším nejasný. Týdny trvající krize se sice v posledních dnech uklidnila, důvěryhodných informací je však pramálo. Těžko tedy soudit, jak na tom manželé Prachařovi momentálně jsou.

Témata: Jakub Prachař