Čeho se Rytmus a Jasmina bojí? Doprovázela je ochranka!

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. května 2019 12:10

Těší se na miminko i na svatbu, kterou chtějí mít takovou, jak si ji vysnili, tedy bez nezvaných hostů. Proto byla rapperu Rytmusovi a Jasmině Alagič včera v patách ochranka, aby si spolu s nastávajícími manželi prohlédla zámek, kde se obřad uskuteční.

O přípravách svatby nejhvězdnějšího páru slovenského šoubyznysu už jsme vás několikrát informovali. Fešná moderátorka už si vybrala návrhářku svatebních šatů, společně s Rytmusem pak vybrali místo svatby, kterým bude zámeček v Pezinku nedaleko Bratislavy.

Včera po poledni tam vyrazili na obhlídku a zdaleka nebyli sami. Fotografové slovenského serveru pluska.sk je tam zachytili v doprovodu šéfky jedné slovenské módní televize a ochranky. Její členové si přišli areál obhlédnout, jelikož i na nich bude záležet, jak dokonale se obřad vydaří.

Jasmina Alagič se totiž už dříve nechala slyšet, že si nastávající manželé nepřejí na svatbě žádné nezvané hosty, přesto netakticky na sociální síti vyzradila, kde se svatba uskuteční. Proto si soukromá ochranka prošla areál metr po metru, aby poznala všechna jeho zákoutí.

Náhodě však nic nenechávají ani Rytmus a Jasmina, kteří spolu s šéfkou módní televize Gabrielou Drobovou strávili uvnitř zámku v Pezinku čtyři hodiny, což je jasný signál toho, že chtějí mít všechno pod absolutní kontrolou.

K utajení samotné svatby pomáhá prakticky už jen fakt, že snoubenci neprozradili její termín. Když však na Štědrý den oznámili, že čekají dítě, dodali, že do roka a do dne od začátku vztahu bude svatba. Svou lásku dali Jasmina a Rytmus najevo koncem května 2018, svatba se tedy může odehrát už tento měsíc.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič