Iva Pazderková odjela do USA. Češi ji tam nachystali nepříjemné překvapení!

Pazderková, Iva 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. května 2019 10:22 | Aktualizováno: 14. května 2019 15:14

Herečka, zpěvačka a stand-up komička Iva Pazderková se spolu s některými kolegy ze show Na stojáka vyrazila vystupovat do USA. To, co tam prožila, ji ale nepříjemně zaskočilo!

Iva se díky známé stand-up show dostala až za velkou louži! „Když jsem před patnácti lety šla napodruhé na konkurz Na Stojáka, nikdy by mě nenapadlo, že budeme s klukama jezdit po světě, bavit Čechy, a být jejich spojkou s "tam doma". Na těchhle cestách si víc než jindy uvědomuji, jak důležité je vědět, kde vaše "doma" je, odkud jste a co vás formovalo,“ zamyslela se komička.

A protože byl čas i na zábavu, vydala se Iva k moři. Ruku, kterou má v sádře po úrazu, bravurně ukryla místo ní ukázala své pozadí v plavkách! Podívat se můžete v naší fotogalerii. 

V USA ji ale čekal i poněkud nepříjemný zážitek, o který se postarali čeští diváci! „Ne. To, že jsme s Na Stojáka na tour v USA pro Čechy neznamená, že si s Vámi budu automaticky tykat. I když tu žijete už dva roky... Pojďme si potykat až po vzájemné domluvě, páč jsem tak zvyklá z domova. Děkuji,“ vzkázala Iva prostřednictvím sociálních sítích některým vlezlým příznivcům.

Témata: Iva Pazderková