Jakub Prachař přistižen! A na Agátu se opět vykašlal!

Jakub Prachař s rodinou a přáteli na fotbale

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. května 2019 9:30

Tentokrát Jakub Prachař nic neskrýval. Manžel Agáty Prachařové se včera po delší době znovu objevil v Praze, jeho žena u toho ovšem nebyla. Jakub totiž spolu s rodinou a přáteli vyrazil na prvoligový fotbal.

Když se Jakub Prachař na prvního máje naposledy objevil, ačkoliv jen na hodinu, ve vile v pražském Suchdole, jeho manželka Agáta mluvila o tom, že odjel na čtrnáctidenní natáčení pohádky v Brně. Tak dlouho v jednom zápřahu ale nakonec v jihomoravské metropoli nevydržel.

Zpátky do Prahy ho nepřilákalo vábení jeho partnerky, ale klíčový zápas v boji o titul v nejvyšší fotbalové soutěži. Jakub se na Instagramu pochlubil, že byl od 18 hodin jako divák přítomen šlágru Slavia – Plzeň, na kterém jako velký fanoušek sešívaných zkrátka nemohl chybět.

V hledišti přitom nebyl sám. Přímo vedle něj usedl herecký kolega Marek Taclík a ve stejné řadě měli místa i jeho otec David a sestra Mariana. K prvnímu instagramovému příspěvku večera Jakub připojil všeříkající pokřik: „Jedeeeeeeeeem“.

Jako oddaný fanoušek byl nakonec v závěru utkání svými hrdiny odměněn. Slavia zvítězila 3:1 a před Plzní si tři kola před koncem vypracovala komfortní náskok 5 bodů. Jakub propukl v euforii především po brance Tomáše Součka na 2:0 z pokutového kopu, kterou si dokonce natočil na video.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Goooooool

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Kvě 12, 2019 v 10:55 PDT

Zdali vedly jeho kroky ze stadionu domů do Suchdola, není jasné. Pražskou návštěvu si však Jakub Prachař evidentně užil na jedničku. Pod příspěvky na Instagramu se sice už tradičně objevily i nepěkné vzkazy, Kuba si z nich však nikdy velkou hlavu nedělal.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová