Porodila? Ewa Farna rázně odpověděla na spekulace!

Ewa Farna 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 15:02 | Aktualizováno: 10. května 2019 22:04

Česká zpěvačka Ewa Farna odpověděla na spekulace o tom, že už měla porodit. Fanoušky však zklamala, jelikož na klíčovou otázku neodpověděla. Naopak poslala jasný vzkaz všem, kteří se chtějí zabývat jejím soukromím.

V reakci na rostoucí spekulace, že už porodila, se oblíbená zpěvačka Ewa Farna rozhodla reagovat. Odpověď na klíčovou otázku sice nedala, přesto je její vzkaz jasný a srozumitelný. Fanoušci si mohou říkat, co chtějí, ona jim řekne pravdu, až to uzná za vhodné.

Řada smyšlenek už se objevila v předcházejících dnech. Ewa strávila několik dní v Rakousku, proto někteří lidé situovali místo narození jejího syna tam. Další zase tvrdili, že k porodu mělo dojít v Polsku, protože k němu má zpěvačka blízko.

„Zvědavost lidí by měla končit tam, kde začíná soukromí jiných,“ napsala Farna na jedné ze sociálních sítích, které jsou obecně známy spíš tím, že je na nich vaše soukromí v neustálém ohrožení. „Zvlášť těch, které ani osobně neznáme, nebo si jednoduše zásah do života nepřejí,“ pokračovala.

„Každý má právo mít svůj PIN kód k účtu, plot kolem domu nebo dveře do ložnice. Nárok na soukromí je normální. Ať už jste vévodkyně, účetní, kuchařka, prodavačka nebo zpěvačka,“ myslí si populární zpěvačka.

Úplně na konci pak fanouškům sebrala naděje úplně. „Mysleme na to, když se zase budeme vyptávat na stav děložního čípku cizího člověka a divit se, že to považuje za jeho věc,“ vzkázala všem, kteří o porodu spekulovali. Jasné naopak je, že se Ewa intenzivně připravuje na další vystoupení, které se má uskutečnit už v úterý v rámci jejího turné v Plzni.

Témata: Ewa Farna