Josef Zíma čekal na smrt. Najednou je vše jinak!

Josef Zíma

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 21:28 | Aktualizováno: 10. května 2019 12:27

Už za dva dny oslaví legendární zpěvák Josef Zíma 87. narozeniny, loni přitom možná nevěřil, že se jich dožije. Najednou je však plný elánu a má jedno přání k narozeninám. Vyplní se mu?

Legendární zpěvák Josef Zíma si podle týdeníku Sedmička koncem loňského roku prorokoval vlastní smrt, najednou jsou ale všechny chmury pryč. Pepíček, jak se mu s oblibou říkává, oslaví za pár dní už 87. narozeniny, žádné velké oslavy ale v plánu nemá.

„Nic neplánuju,“ prozradil týdeníku Sedmička. Sváteční den přitom připadá už na tuto sobotu. „Ona pravda je, že dnes je taková doba, že by bylo třeba slavit každej novej den, protože člověk neví, co bude, ale ne, nic nepořádám,“ konstatuje zpěvák.

Překvapení mu možná přichystá rodina, protože Josef od ní nemá žádné zprávy. „Dokonce ani nevím, jestli se sejdu s rodinou,“ přiznal. Se svými nejbližšími si přitom velmi dobře rozumí, a tak se dá čekat, že něco chystají.

Zíma by jedno přání přece jen měl. „Rád bych, abychom se sešli s mýma pravnoučatama aspoň na kafíčko, já jsem totiž čtyřnásobnej pradědeček, tak že bysme se viděli, ale na ničem jsme se nedomluvili,“ dodává legendární zpěvák.

Jinak se ale jeho životní vyhlídky opět obrátily k lepšímu. „Ono to není o moc lepší, i když přece jenom trošku ano. Snažím se těm chmurným myšlenkám bránit a je dobré, že můžu účinkovat. To mi dělá radost a dává mi to sílu,“ uzavřel Zíma svou zpověď pro týdeník Sedmička.

Témata: Josef Zíma