Agáta Prachařová na dně: Zdraví trápí jí i děti!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 20:22

Klid Agátě Prachařové dlouho nevydržel. S výjimkou manžela Jakuba, po kterém není ani vidu ani slechu, totiž její rodinu postihly zdravotní potíže, kvůli kterým musela Agáta s dětmi dokonce do nemocnice.

Ještě před desítkami hodin si Agáta Prachařová užívala klidu, najednou je všechno jinak. Situaci neproměnil svým návratem domů manžel Jakub, který je stále neznámo kde (údajně natáčí pohádku v Brně), ale fakt, že v okolí Agáty začaly ve velkém úřadovat nemoci.

Noc ze středy na čtvrtek dokonce musela strávit na pohotovosti, protože roční dcera Mia měla teplotu, která sahala téměř k 40 stupňům. Sama přitom trpí zánětem a dobře není ani sedmiletému synovi Kryšpínovi.

„Včera krásný den na pohotovosti v Motole… 39… po 24 hodinách nešla srazit. Dnes ráno opět 39,2, už se jdeme zase koupat, kéž bych si to mohla vzít já…“ povzdechla si dcera herečky Veroniky Žilkové na Instagramu.

Agátu navíc zdraví trápí také. „I když já mám už jako bonus zánět středního ucha. Už by to chtělo moře,“ dodala Prachařová. Tepla a slané vody by se však podle svých předešlých slov měla dočkat brzy, protože chce vyrazit i s dětmi za matkou do Izraele.

Témata: Agáta Hanychová