Bob Klepl po nehodě: Zákaz na motorku a nápis na hrob!

Bohumil Klepl 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 22:02

O Bohumilu Kleplovi bylo známo, že je vášnivým motorkářem. Po nedávné bouračce to však už neplatí, jelikož mu příbuzní zakázali nasednout do sedla. Populární herec si už dokonce vymyslel epitaf na hrob.

Bob Klepl je znám jako vtipný herec a vypravěč, po nedávné nehodě na motorce mu však do zpěvu nebylo. Teď však připouští, že mu pomohla mnohé přehodnotit. Dokázal třeba docenit své herecké kolegy Ivana Trojana, Michala Dlouhého nebo Jiřího Langmajera. „To asi bude tou bouračkou na motorce,“ nechal se slyšet.

V rozhovoru pro iDnes.cz Klepl potvrdil, že mu nehoda změnila život. „I moje děti mi říkají, že jsem se od té doby změnil,“ svěřil se herec. Jak se to projevuje? „Jako bych byl pokornější, soucitnější, smířlivější a daleko více přející. Upřímně oceňuji úspěch druhých a to, že mě to těší, mi dělá moc dobře,“ vysvětlil.

Následkem nehody se však bojí znovu sednout do sedla. „Trochu jo. Moje okolí mi ji zakázalo a zatím se toho držím, i když časová úspora byla díky ní fantastická,“ říká oblíbený herec. Zdraví je ovšem důležitější, o čemž přesvědčují následující slova.

„Jako památka na ni mi zůstala vyhřezlá kůstka na rameni, která už tam prý tak zůstane. Nikdo nepovolaný ji ale neuvidí. Jak řekla moje kolegyně Evička Holubová: ‚Ty už stejně postelové scény hrát nebudeš!‛“ zavtipkoval Klepl.

O něm se nejen v reakci na nehodu proslýchá, že má připravený nekrolog. Herec to ale odmítá s tím, že je to trochu jinak. „To zrovna ne, ale dětem jsem řekl, že bych byl rád, aby jednou na můj náhrobek nechali vytesat nápis: ‚Chtěl bavit lidi…‛,“ uzavřel Klepl svůj rozhovor pro iDnes.cz.

Témata: Bohumil Klepl