Prvomájová svatba Dyka a Vilhelmové: Může skončit krachem!

Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 20:14 | Aktualizováno: 9. května 2019 9:45

Vojtěch Dyk a Tatiana Vilhelmová se na den přesně před týdnem nečekaně vzali. Shodou okolností se prvního máje podruhé ženil i její exmanžel Petr Čechák, štěstí mu to však nepřineslo. Potká Vojtu s Táňou stejný osud?

„Všem, kteří přejí lásku, zpíváme do světa, že jsme se 1. 5. 2019 oddali! Vojtěch Dyk a Tatiana Dyková.“ Tak oznámil na svém profilu na sociální síti populární herec a zpěvák, že je z něj ženatý muž. Zatímco pro něj to bylo poprvé, Vilhelmová už byla v minulosti vdaná za režiséra a producenta Pavla Čecháka.

Ten se shodou okolností podruhé ženil na den přesně o tři roky dříve. Prvního květnového dne roku 2016 si totiž vzal za ženu Bereniku Kohoutovou. Vilhelmová to pravděpodobně dobře ví, přesto si vybrala stejné datum.

Však se také říká, že první máj je lásky čas. Ovšem jedna z dobře známých pověr říká, že „svatba v máji, do roka máry“. I proto se květnovému termínu mnozí svatebčané pro jistotu vyhýbají. Vědět, co se stane, možná by to udělal i Čechák.

Režisérovi a producentovi se totiž nevydařilo ani druhé manželství. S Kohoutovou si řekli sbohem už po pouhém půl roce. Novomanžele Dykovi se však nebojí, že by je potkal stejný osud.

Otázkou je, kde se v nich vzala ta důvěra. V minulosti se totiž několikrát spekulovalo o rozchodu, proto lidi zpráva o jejich svatbě tak překvapila. Vojtu a Táňu však kromě manželského svazku pojí i syn Alois, který se narodil v roce 2016. I to je důvod, proč věřit tomu, že jejich manželství vydrží déle.

Témata: Vojtěch Dyk tatiana vilhelmová Berenika Kohoutová