Krize bez konce? Zoufalí lidé prosí Jakuba Prachaře!

Jakub Prachař 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 19:25

Jakub Prachař sice na Instagramu mlčí, jeho profil ale rozhodně není němý. O rozruch se starají všemožní diskutující z Čech i Slovenska. Ve vzkazech opravdu rozličného charakteru se mnohdy objevují i vulgarity. Co by se Kuba, pokud by měl zájem, mohl dočíst?

Přesně před týdnem se Jakub Prachař naposledy zastavil na otočku ve vile v pražském Suchdole. Poté znovu zmizel a od té doby mlčí i jeho profil na sociální síti Instagram. Klid na něm ale rozhodně nepanuje, protože pod předchozími příspěvky se neustále objevují nové komentáře.

Mnozí lidé porotce Talentu za jeho chování v posledních týdnech odsuzují, jiní se ho zastávají. Celá krize v jeho vztahu s manželkou Agátou však, zdá se, nerezonuje jen u Čechů. Jeden z nejdrsnějších vzkazů má totiž na svědomí Slovenka.

„Dejte se s Agátou dohromady. Už mě štveš. Už mě se*eš,“ neodpustila si diskutující vulgární slovo. „Mám vás ráda. Agátu, tebe, vaše děti i celou rodinu. Severní vítr je krutý…“ dodala naše východní sousedka.

Samotný hvězdný pár už celou věc nekomentuje. Agáta si v přírodě užívá klidu s dětmi a hubne, zatímco Jakub podle slov manželky odjel minulou středu na dvoutýdenní natáčení pohádky do Brna. Od té doby po něm neví ani vidu ani slechu.

Manželská krize, kterou odstartoval Agátin nepovedený velikonoční vtip o rozchodu, stále nebere konce. Uplynulo přitom už několik týdnů, během kterých se situace několikrát obrátila o 180 stupňů. Vývoj jako na houpačce se ostatně nedá vyloučit ani do budoucna.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová