Velký problém: Dana Nekonečného nemůžou pohřbít!

Daniel Nekonečný 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. května 2019 9:19

Pitva prozradila příčinu jeho smrti, přesto legendární šoumen Daniel Nekonečný stále nemá věčný klid. Nejnověji nastal problém s urnou s jeho ostatky, která se podle slov jeho dlouholeté životní partnerky Zuzany Kardové nevejde do hrobu v rodných Boskovicích.

Teprve o víkendu vyšlo definitivně najevo, co připravilo o život legendárního šoumena Daniela Nekonečného, jehož bezvládné tělo objevili 26. března v domě v pražských Řeporyjích. Pitva však ukázala, že tou dobou už byl tři dny po smrti.

Její příčinou byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku. Naopak testy na toxikologii byly negativní. Definitivně se tak vyřešily všechny otazníky kolem nečekaného skonu úspěšného zpěváka. Jedna další starost však pozůstalým opět přibyla.

Řeší se totiž, kde nakonec skončí Nekonečného ostatky. Urna s nimi je momentálně v jeho rodných Boskovicích, nastal ale nečekaný problém. „Když jsem se naposledy bavila se sestrou Lenkou, tak říkala, že se do hrobu nevešel, mají ho nějaký malý,“ prozradila eXtra.cz zpěvákova dlouholetá životní partnerka Zuzana Kardová.

Podle jejích slov se tedy všechno musí teprve zařídit. „Já sama mám doma dočasnou urnu s kamínky, ale časem Dan bude v tygříkovi. Měl rád veselí, tak to bude legrační,“ dodala žena, která má v posledních týdnech plnou hlavu všemožného zařizování.

Vzpomínka na našeho občana, kamaráda a ministra rozkoše v kanceláři starosty MČ Řeporyje... Nezapomeneme! pic.twitter.com/x3vmMv4aym

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) 6. května 2019

Pietní místo, které je vzpomínkou na Nekonečného, si ve své kanceláři vytvořil i starosta pražských Řeporyjí, kde hudebník dlouhá léta žil. Starostou tam není nikdo jiný než bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, který se s touto novinkou pochlubil na Twitteru.

Témata: Daniel Nekonečný