Petr Janda svým fanouškům vyráží dech! KONEC?

Petr Janda, poslední zakládající člen Olympicu, oslaví letos ve skupině 55 let 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. května 2019 19:48 | Aktualizováno: 6. května 2019 19:54

Frontman kapely Olympic Petr Janda patří na poli české hudební scény ke stálicím. Přesto už se věkem blíží do doby, kdy mnoho jeho kolegů skončilo s hraním a odešlo si užívat zasloužený důchod. Jak to vidí on?

Petr Janda hraje s kapelou už od roku 1963 a před nedávnem oslavil 77. narozeniny. Leckdo by tak čekal, že si po tolika letech od hudby odpočine a bude si užívat důchodu. Ale chyba lávky!

Janda totiž plánuje přesný opak! A proto ani narozeniny moc neřeší! "Tak jsem slavil narozeniny. Jakoby se to už vlastně ani neslušelo. Řekl jsem, že slavit budu až stovku, teď mi to přijde bezvýznamné," uvedl na sociální síti.

"Přesto jsem s Georgem ten den seděl na Propasti a cucali jsme whisky až jsem musel utéct abych to přežil. Díky za stovky přání, odpovídat nebudu, fakt nemám čas. Mám toho ještě trochu před sebou a vice za sebou," prozradil překvapivě.

Závěrem dodal, že do důchodu se opravdu ještě nechystá! Naopak, své fanoušky chce těšit i další roky! "Těším se zatím pořad ze všeho a do faktického důchodu se mi nechce," dodal.

Témata: Petr Janda