Tomáš Řepka na útěku? Po rozsudku zmizel z Česka!

Drsňák Tomáš Řepka 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. května 2019 12:51 | Aktualizováno: 6. května 2019 19:54

Vydal se snad odsouzený fotbalista Tomáš Řepka na útěk před spravedlností? Jeden z jeho fanoušků zveřejnil fotografii s Řepkou, která prokazatelně vznikla v Dánsku. Tentokrát však bývalý reprezentant s velkou pravděpodobností žádná nařízení neporušil.

V minulém týdnu si bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka vyslechl hned dva rozsudky, které ho výhledově pošlou do vězení v pražské Ruzyni, kde by si měl odpykat souhrnný trest 2,5 roku. Podle dostupných svědectví si chce ještě před tím užít plnými doušky svobody, i proto nejspíš vycestoval do zahraničí.

O Řepkově tajném výletu do ciziny by se nevědělo, nebýt pozorného fanouška, který toužil po fotce do rodinného alba. Fotbalista, který se svým fanouškům snaží – na rozdíl od bulvárních novinářů – vycházet vstříc, jej samozřejmě neodmítl.

„Překvapilo mě to, náhoda. Letěli jsme s přítelkyní do Dánska a jeho potkali v Dánsku na letišti,“ popsal fanoušek okolnosti setkání ve skandinávské zemi Expresu. „Byl velmi milý a příjemný,“ dodal vzápětí.

Řepka si přitom s největší pravděpodobností nepřál, aby kdokoliv o jeho výletu do Dánska věděl. Podle Expresu se však poradil se svým právním zástupcem, zdali může vycestovat ze země, aby neměl další problémy. Všechno tedy bylo v naprostém pořádku.

Bývalý fotbalista nejprve minulé úterý dostal dva roky vězení za zpronevěru luxusního auta a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové, v pátek mu další soud pravomocně přeměnil podmínku na dalších šest měsíců za mřížemi.

Témata: Tomáš Řepka