Rána pro seriálové fandy: Krásná Eva Burešová končí v Modrém kódu!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. května 2019 12:09 | Aktualizováno: 7. května 2019 12:19

Seriál Modrý kód přijde o další výraznou postavu! Po Marku Němcovi alias doktoru Hofbauerovi končí i Eva Burešová, která si zahrála nepřehlédnutelnou sestřičku Petru!

„Mohli jste si všimnout, že jsem zde na instastories dávala tyto odpočty. Jen my na Modrém kódu jsme věděli co opravdu znamenají.. Byly to mé poslední natáčení dny na tomto seriálu. Má postava se rozloučí ve 47. cyklu..,“ prozradila fanouškům seriálu Modrý kód herečka Eva Burešová.

Eva, která zazářila také v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, si uvědomuje, že její odchod ze seriálu fanoušci neponesou dobře. Přiznává, že i ji samotnou to mrzí! „Ale věřím, že až budete znát pravý důvod, tak to pochopíte a budete se z toho těšit taky. Byly to nádherné skoro tři roky natáčení. Zažili jsme spolu spoustu věcí.. Lásku, zlomené srdce, těhotenství a to vše Petry i mé,“ připomíná, čím si ona sama i její postava prošly.

Své kolegy z Modrého kódu si nemůže vynachválit! „Musím říct, že takovou úžasnou partu lidi jsem nikdy nepotkala a doufám, že už to vždy bude jen tak, kdekoliv. Je to totiž obrovské štěstí . Děkuji vám všem za neutichající podporu a snad zůstanete věrni i když se na obrazovkách v Modrém kódu potkávat nebudeme.“ doufá Eva Burešová, která je s fanoušky v kontaktu hlavně přes sociální sítě.

„Díky všem za tento zážitek a díky mým úžasným kolegům, kteří vždy stáli při mě i když jsem třeba zrovna skotačila na obrazovkách jiné televize. Díky za každý váš úsměv i když jsme točili brzy ráno. Díky za toleranci, když jsem se chovala protivně, protože to já umím velmi,“ kaje se herečka.

A protože důvod odchodu neprozradila, ihned se objevily spekulace! Podle některých by mohlo důvodem být druhé dítě! To ale Eva odmítla. „Děti nejsou jedinou změnou v ženském životě,“ vzkázala tajemně.

Pro příznivce její postavy má ale jeden zásadní vzkaz! „A nebojte se... PETRA NEUMÍRÁ, PETRA POŘÁD ŽIJE !“ dodává Eva! Fanouškům tak ponechává jistou naději, že ji ještě někdy v seriálu z nemocničního prostředí uvidí!

Témata: Eva Burešová