Rychtář a Martucci ve válce: Vdovec zase vyhrožuje!

Domenico Martucci 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. května 2019 11:31

Nejdřív Andrea Pomeje, teď Domenico Martucci. Charismatický Ital prozradil, že podá trestní oznámení na vdovce po zpěvačce Ivetě Bartošové Josefe Rychtáře. Důvod? Sprška výhrůžek, kterou si přečetl v SMS zprávě.

V posledních letech jejího života se oba pohybovali v jejím nejbližším okolím, i proto mají Josef Rychtář a Domenico Martucci spoustu důvodů k tomu si vzájemně vyčítat smrt Ivety Bartošové. Nepřestali s tím ani ve chvíli, kdy od tragického skonu zpěvačky uplynulo už celých pět let.

V souvislosti se smutným výročím totiž italský hrabě pro deník Aha! prohlásil, že Bartošová spáchala sebevraždu kvůli domácímu násilí ze strany Rychtáře, což vdovce – mírně řečeno – dopálilo. Martuccimu poslal esemesku, v níž ho nazval „zkur*eným Italem“ a jeho matku rovněž počastoval vulgaritami.

Dokonce i vyhrožoval, že je oba spráská jako psy. To už pohár trpělivosti přetekl a Martucci se rozhodl, že jej podobně jako Andrea Pomeje zažaluje. „Samozřejmě podám další trestní oznámení na tohoto člověka, třebaže v minulosti, když Iveta byla mezi námi, jsem jich podal několik, a policie nikdy nejednala,” potvrdil na sociální síti.

Martucci se podle svých slov jen snaží lidem ukázat, že Iveta spáchala sebevraždu kvůli fyzickému a psychickému týrání. „Tento ‚pán‛ nechápe, že takovými zprávami jen přiznává, že rád (cituji): ‚spráská jako psa‛ ženy. Stejně jako to udělal s bývalou manželkou a přeje si to udělat i s mojí mamkou, jak píše ve zprávě,” vysvětloval charismatický Ital.

„Jen bych chtěl říct všem ženám – ruce pryč od chlapů, kteří vztáhnou ruku na ženu!“ vzkázal na závěr Martucci, který přitom ještě před několika dny tvrdil, že s vdovcem po zpěvačce zakopal válečnou sekeru. Dlouho jim to však nevydrželo.

Témata: Domenico Martucci Josef Rychtář