Karel Gott je na tom zle? Mrazivá slova jeho kamaráda Miroslava Donutila!

Karel Gott 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. května 2019 18:43 | Aktualizováno: 6. května 2019 13:38

Slavný zpěvák Karel Gott na tom po zdravotní stránce už pravděpodobně nikdy nebude dobře. O tom jak se mu daří se rozpovídal herec a jeho kamarád Miroslav Donutil.

Karlu Gottovi je prý mnohem hůř než před dvěma lety. Dříve si totiž troufl i na týdenní pobyt mimo domov. K tomu se dnes už ale neodhodlá. Jakékoliv cestování je pro něj podstatně náročnější.

Nejčastěji proto polehává doma a podniká maximálně na krátké procházky. U nich navíc musí mít nějakou oporu. A lepší už to zřejmě nebude.

Není to přitom tak dávno, kdy byl ještě při síle. Před dvěma lety, po prodělané rakovině, si troufl i na větší výlet. Potvrdil to jeho přítel Miroslav Donutil.

"Karla jsem několik let zval do Třeboně, já tam jezdím každý rok, dávají mě tam dohromady. On na to konečně přistoupil, to bylo předloni," řekl Českému rozhlasu.

"To si nedovedete představit, co se stalo tam v té jídelně, kam chodím dvanáct let. Ty ženský, co tam byly, najednou dostaly výraz, který neumím předvést. Všechny chodily a říkaly: Tady jsem vám udělala tohle, tady máte švestičkové buchty, tohle jsem vám upekla," popsal.

Následně ale posmutněle dodal, že to bylo zřejmě naposledy, co podobný výlet s Karlem Gottem absolvoval. Zřejmě už se k ničemu takovému zpěvák neodhodlá.

Témata: Karel Gott Miroslav Donutil