Manažer Ivety Bartošové odhalil OTŘESNÉ PODROBNOSTI

Bartošová, Iveta 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. května 2019 20:35 | Aktualizováno: 5. května 2019 13:36

Bývalý manažer zpěvačky Štěpán Karlesz má jasno. Iveta Bartošová neměla sílu bránit se lidem ve svém okolí, kteří s ní zacházeli jako se psem. On sám se jí prý snažil pomoct, ovšem nikdy to nedopadlo. Proč?

Tři roky byl Štěpán Karlesz manažerem zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové, svědkem pokusu o sebevraždu ale nikdy nebyl, ač se o tom hodně psalo a mluvilo. „Nezažil jsem, že by si vzala prášky nebo si jinak ublížila. To šlo mimo mě," prozradil Expresu.

„Na její obranu ale musím říct, že místo léčení a jemné péče se s ní zacházelo jako se psem. Hlavně v posledních měsících jejího života," tvrdí bývalý manažer zpěvačky. 

Sám se ji mnohokrát snažil pomoct tím, že ji vzal k doktorovi nebo do léčebny, ona však prý na vlastní žádost vždy odešla. I proto se jejich cesty rozešly a on její tragický příběh sledoval z dálky.

„O Ivetě 'Džambulce' Bartošové jsme toho slyšeli v posledních letech hodně. Lidi z ní měli často legraci, považovali ji za bláznivou a hloupou alkoholičku, ale před našima očima se odehrávalo drama," konstatuje pro Expres.

Podle Karlesze nemusel život Bartošové vyhasnout. „Jenže lidé kolem známé zpěvačky si s ní pohrávali jako s nějakou věcí, jako se zvířátkem. A ona neměla sílu se bránit," dodává na závěr bývalý manažer zpěvačky.

Témata: Iveta Bartošová