Nové detaily Prachařova útěku z Prahy!

Jakub a Agáta Prachařovi 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. května 2019 10:40 | Aktualizováno: 4. května 2019 13:34

Jakub Prachař ve středu tak spěchal zase pryč z Prahy, že si zapomněl přezout boty. Kam měl namířeno tentokrát? Agáta Prachařová tvrdí, že pouze odjel do práce, ale dá se hvězdnému páru ještě věřit?

Manželská krize Jakuba a Agáty Prachařových nebere konce. Vyšly totiž najevo další zajímavé detaily Kubovy spěšné prvomájové zastávky, při níž se opět zastavil doma ve vile v pražském Suchdole a zase rychle spěchal pryč.

Porotce Talentu strávil doma jen zhruba hodinu, přičemž jen polovinu z toho času strávil v přítomnosti celého zbytku rodiny včetně samotné Agáty. Měl dokonce tak naspěch, že si podle Blesku zapomněl obléknout zpátky vlastní tenisky a odcestoval v Agátiných papučích.

Podle slov dcery herečky Veroniky Žilkové není důvod k hysterii, jelikož Jakub tentokrát odjel jen do práce. Údajně má následujících čtrnáct dní natáčet novou pohádku v Brně, nikdo si však nemůže být jistý, že je to doopravdy skutečnost.

Sága, která odstartovala nepovedeným velikonočním vtipem o rozchodu, tedy nadále pokračuje. Pryč z Prahy se navíc chystá i Agáta, která se nechala slyšet, že chce vyrazit za maminkou Veronikou Žilkovou do Izraele. Pomůže hvězdnému páru odloučení?

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař