Srdce nehasnou: Karel Gott nazpíval píseň s dcerou Charlotte! Fanoušci pláčou dojetím!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. května 2019 9:52

Jak vás již server stars24.cz informoval, zpěvák Karel Gott nazpíval píseň se svou dcerou Charlottou! Teď máte poprvé možnosti si netrpělivě očekávaný song nazvaný „Srdce nehasnou“ poslechnout!

Píseň pro otce a dceru Gottovi napsal zpěvák a frontman skupiny Kryštof Richard Krajčo. „Vážení příznivci, jsem rád, že vám mohu poprvé představit náš nový duet Srdce nehasnou, který pro mě a Charlottku napsal Richard Krajčo. Píseň v sobě nese emoční hloubku a energii rozpravy mezi otcem a jeho dospívající dcerou,“ vysvětluje fanouškům mnohonásobný zlatý slavík.

A jak se zdá, Karel Gott je z výsledku nadšený! „Richard naprosto přesně vystihl sílu myšlenky předat v písni mé dceři pohled na životní situace, které ji mohou také potkat. Jsem hrdý na to, s jakým nasazením a profesionalitou Charlottka píseň nazpívala,“ rozplývá se zpěvák!

Starosti o to, jak se píseň bude líbit, má především Richard Krajčo. „Tak tady to máte, snad se vám bude líbit. Normálně jsem nervózní, tak když tak dejte vědět ... pevně doufám, že se v mistrově repertoáru neztratí,“ přeje si autor nové písně.

A jak se zdá, jeho obavy byly liché! „Řekl bych,jasný hit, Richard Krajčo je génius....“ nešetří chválou zpěvák Bohuš Matuš. A rozhodně není jediný! „Klobouk dolů, je to nádhera, ten text, pan Mistr a Charlotka, neskutečné spojení několika umělců které mám ráda,“ píše jedna z fanynek.

„Nádhera, Ríšo, nezklamal jsi a mistr s dcerkou jsou úžasný...až je to smutný, když si člověk uvědomí, že se mu tady krátí čas,j ako každému z nás. Mám husinu, když se do té písničky zaposlouchám.....určitě to bude letošní hit !!!!!!!“ předvídá paní Kateřina.

„Musím ještě jednou reagovat, omlouvám se... poslouchám tu píseň dokola, ta slova jsou neuvěřitelně krásná, nádherná a malinko bolavá... husí kůže mi proudí po celém těle a slzy stékají po tváři...“ přiznala fanynka Petra.

„Milý pane Gotte úžasný hlas jak Váš tak i Vaši dcery. Krásný nápad s duetem. Klobouk dolů i panu Richardu Krajčovi za krásně napsaný text ,až slza mi ukápla. Moc Vás zdravím a ať Vám to stále zpívá,“ vzkazuje paní Hana.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová