Andrea Pomeje se rozhodla: Rychtář může přijít o statisíce!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. května 2019 8:40

Dost bylo urážek Josefa Rychtáře na účet kohokoliv, řekla si rezolutně Andrea Pomeje, kterou vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové častoval urážkami po smrti jejího manžela. Pomyslný pohár trpělivosti však přetekl až ve chvíli, kdy Rychtář od hrobu Ivety spílal synovi zpěvačky Arturovi.

Po smrti manžela Jiřího Pomejeho (†54) si toho o sobě diskžokejka Andrea vyslechla spoustu nepěkného. Vdovec po hercově exmanželce Ivetě Bartošové ji mimo jiné označil za „nulu živící se rozkrokem“ a použil i vulgárnější výraz na K.

Už tehdy mu Andrea slibovala právní odvetu, nechala se slyšet, že po pietě a posledním rozloučení podá na Rychtáře žalobu, protože „tohle si nikdo k nikomu nesmí dovolovat“. Nakonec však se žalobou dlouho otálela a trpělivost jí opravdu došla až nyní, paradoxně v souvislosti s něčím, co s ní přímo nesouvisí.

Rychtář jí totiž dopálil tím, jak od hrobu zpěvačky Ivety Bartošové spílal jejímu synovi Arturovi za to, že se s ní nepřišel rozloučit a v den posledního rozloučení s maminkou „šel do školy, vysmátej, vychechtanej, v džínách s řetězem u pasu“. Na závěr vzkázal, že se to Arturovi jednou vrátí, zatím to však vypadá, že se to vymstí spíš Rychtářovi.

Andrea Pomeje je totiž rezolutní. „Zase na někoho útočí. Ten kluk přišel o maminku! Nechápe, jak mu musí být!“ konstatuje Andrea pro eXtra.cz, která toho o ztrátě jednoho z nejbližších ví od letošního roku až až.

„Nemůžu se na toho chlapa koukat. Jsem vážně naštvaná. Jdu to spustit. Zatím nebyla příležitost, ale jdu toho,“ vzkazuje odhodlaná Andrea vdovci po zpěvačce Ivetě Bartošové. Žalobou za nactiutrhání od něj může vysoudit klidně několik set tisíc korun. Ve hře je však údajně i trestní oznámení.

Témata: Andrea Pomeje Josef Rychtář