Eva Holubová reaguje na ztrátu milované kamarádky!

Holubová, Eva 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 13:40

Smrt kamarádky, s níž sdílela zálibu v cestování na italskou Sicílii, zasáhla herečku Evu Holubovou, která se se svými bezprostředními pocity svěřila svým fanouškům na Instagramu. Jaký je její vzkaz kamarádce Marii na onen svět?

Eva Holubová na Instagramu reagovala na smrt kamarádky, sedmašedesátileté spisovatelky a dramaturgyně Marie Třešňákové (†67), která předevčírem podlehla těžké nemoci. O smrti maminky informoval na sociální síti její syn Matěj. „Naposledy mi řekla: mám vás všechny moc ráda, užila jsem si to, jste moji miláčci,“ napsal úspěšný fotograf.

Její skon zasáhl i populární herečku, která se s Třešňákovou potkávala na Sicílii, kterou obě ženy milovaly. „Věděla jsem o Marušce, ale osobně jsme se nestýkaly. Až posledních devět let na Sicílii. Objevila ji pro sebe, pro nás. Brázdily jsme ji s ní s dcerou, fotila, natáčela, psala o ní, ale hlavně ji milovala a dělila se nezištně a s láskou s námi o své poznatky a my s ní,“ píše na Instagramu.

Holubová s dcerou měly velký sen: natočit cestopis, který by se věnoval cestě autem z Prahy na malebný italský ostrov. „Když jsme o tom řekly Marušce, nadšeně se přidala k nám. Těšily jsme se, plánovaly jsme,“ popisuje herečka. Vzápětí jim ale osud postavil do cesty překážku.

„Pak od ní přišla zpráva o té hrozné nemoci, která končila slovy: ‚nebojte se, holky, naše »spanilá jízda« bude, jenom se dám do kupy, počkáte na mě?‘ ‚Maru, to víš, že počkáme!‘ A čekaly jsme a pevně věřily v uskutečnění našeho plánu a snu,“ pokračovala ve své vzpomínce.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva Holubova (@evaholubovaofficial), Kvě 1, 2019 v 7:43 PDT

Cestu prý uskuteční i bez ní. „Sny se mají plnit, letos ještě ne, ještě to moc bolí a bude bolet, letos v létě bude velmi bolavě chybět v našem úžasném sicilském městečku jedna úžasná žena, bude chybět už navždy. Ale naši cestu brzy uskutečníme a Ty pojedeš, Maru, s námi,“ uzavřela příběh Holubová.

Témata: Eva Holubová