Jiřina Bohdalová se dozvěděla, co se o ní říká. Vzteky se neudržela a...

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 10:54 | Aktualizováno: 2. května 2019 11:22

Zítra oslaví herečka Jiřina Bohdalová 88. narozeniny, přesto je stále vitální a diváci ji mohou vidět na divadelních prknech a televizních obrazovkách. Nebo si o ní něco přečíst, Bohdalová se však svěřila, že sama by některé věci o sobě nejraději nečetla. Co jí pije krev?

Oblíbená herečka Jiřina Bohdalová poskytla rozhovor pro čtvrteční Magazín DNES, v němž prozradila, co patří k věcem, které ji nejvíce mrzí. Třeba když o ní média napíšou, že je lakomá. „Tohle si osobně beru, protože to je vyloženě nepravda,“ nechala se slyšet.

„Když o mně napíšou, že mám multimilionáře, no tak to se zasměju. Ale tohle je nepříjemné; zvlášť když se to opakuje, protože tomu pak můžou lidi uvěřit,“ rozvedla svůj postoj herečka, která zítra oslaví už 88. narozeniny.

Ačkoliv vedle sebe opravdu žádného multimilionáře nemá, umí si Bohdalová za svoje výdělky užít. „Ale to já si umím dopřát. Ale musím si předtím říct, vždyť si to můžeš dovolit!“ vysvětluje v rozhovoru pro Magazín DNES. „A když jde o pohostinnost? To já ráda, ráda, ježišmarjá! U mě se dveře netrhnou a plotna nevychladne,“ pokračovala.

Proč se o ní traduje, že je lakomá, oblíbená herečka neví, pro všechny, kteří to tvrdí, však má jasný vzkaz. „Ti, co mě znají, vědí, že to není pravda. Já jenom neumím být rozhazovačná, právě proto, že jsem vzešla skutečně z nejchudších poměrů,“ dodala Bohdalová.

Populární Jiřina nadále hraje v divadle, uvádí pořad pro kutily a chystá se na premiéru nového filmu. Ani ona se však nevyhne starostem, loni například upadla a zranila se. I proto nově nosí speciální SOS hodinky pro případ nouze.

Témata: Jiřina Bohdalová