Peklo v rodině? Karel Gott se od rakoviny hádá s dcerou!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 9:23

Rozepře mezi Karlem Gottem a jeho dcerou Dominikou má hlubší kořeny, než se dosud předpokládalo. Podle dobře informovaných zdrojů se datuje už do doby, kdy zpěvák bojoval s rakovinou a přepsal majetek na manželku Ivanu.

Jak jsme vás před časem informovali, mezi legendárním zpěvákem Karlem Gottem a jeho nejstarší dcerou Dominikou došlo k rozepři ohledně účasti v chystaném dokumentu o mnohonásobném Zlatém slavíkovi, který natáčí Olga Špátová.

Gott tvrdil, že se dcera rozhodla, že se kvůli svému současnému vzhledu nechce veřejně prezentovat. Nevěřícná Dominika kontrovala slovy, že odmítla účast na natáčení ze závažného důvodu, který tátovi vysvětlila. A i podle Blesku to rozhodně nevypadá, že by vzhled měl hrát v jejím rozhodování roli.

„Miluji svoji práci a opravdu tady nezahálím. Je mi dobře!“ vzkázala nově Dominika prostřednictvím Blesku ze svého kosmetického salonu ve Finsku. Vyvstává tedy otázka, proč nejstarší dcera zpěváka doopravdy odmítla promluvit před kamerou.

Podle informací Blesku jde o peníze. Podle zdroje z okolí Dominiky nabízel Gott dceři velkou peněžní částku jako „bolestné“, když v době boje s rakovinou mízních uzlin přepsal veškerý svůj majetek na manželku Ivanu. „Totálně ji to odrovnalo,“ tvrdí informátor Blesku.

Blízký přítel Gottové však konstatuje, že takhle se věci neřeší. „Ona tátu moc miluje a tohle nevydýchala. Nešla nikdy po penězích, ale strašně se jí to dotklo. A je to v ní pořád,“ dodává zdroj. Přesto jí to nebrání v tom, aby, jak sama dříve uvedla, v létě dorazila na tatínkovu narozeninovou oslavu.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová