1. máj je lásky čas: Babiš pod stromem líbal Moniku, Hana Reinders Mašlíková poníka!

1. máj 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. května 2019 20:35

K prvnímu máji patří nejen průvody, ale také polibky pod rozkvetlou třešní! Od svých partnerů a blízkých se dnes políbení dočkala i řada známých osobností! Ne všichni sice našli rozkvetlý strom, ani to jim ale v prvomájovém polibku nezabránilo.

O tom, že první máj je lásky čas veršoval již Karel Hynek Mácha! Češi se jeho slov drží dodnes a tak bylo možné v parcích, zahradách i lesích vidět hromadu líbajících se párů! 

Instagram proto dnes zaplavily fotky líbajících se českých i slovenských celebrit! na některé se můžete podívat v naší fotogalerii! 

A těm, kteří se nemají s kým líbat, protože jsou single, poslala vzkaz Iva Pazderková. 

„Krásný první májový den. Vám všem, kdo nemáte po svém boku někoho, kdo by vás políbil pod rozkvetlou třešní, vám posílám speciální políbení. Ať už třešeň nebo šeřík, ať sami nebo ve dvou, nejvíc na světě musíte beztak milovat sebe. Se vším všudy,“ radí herečka, zpěvačka, moderátorka a stand-up komička v jedné osobě.

To je podle ní zásadní krok! „A teprve, když to dokážete, budete moci milovat se vším všudy i někoho jiného, páč budete vědět, jak na to. A ten někdo bude moci vás milovat taky se vším všudy, páč uvidí, že to jde. A tak nám všem přeji, ať se umíme milovat a milujeme se. S láskou vaše Iva,“ dodala. 

Témata: 1. máj Iva Pazderková Láska, intimnosti, vztahy Daniela Peštová Pavol Habera Jan Musil Andrej Babiš Monika Babišová Hana Reinders Mašlíková Tereza Maxová Monika Absolonová Dana Morávková Patricie Solaříková Monika Štiková