Dojemné video: Karel Gott chystá překvapení pro fanoušky!

Karel Gott 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. května 2019 19:38

Karel Gott si pro své fanoušky připravil hned dvě překvapení! Jedním z nich je píseň, kterou společně nazpíval se svou dcerou Charlotte! Tu si příznivi nejpopulárnějšího českého zpěváka mohou vychutnat již velmi brzy!

Karel Gott popřál své dceři Charlotte, která 30. dubna oslavila narozeniny. „Moje milá Charlottko, přeji ti krásné 13. narozeniny a děkuji za společnou píseň Srdce nehasnou, kterou pro nás napsal Richard Krajčo," napsal na facebooku. 

A přestože má narozeniny Charlotte, na dárek se mohou těšit i fanoušci Karla Gotta! „Vážení příznivci, poprvé ji uslyšíte tento čtvrtek od 15 h na Rádiu Impuls a videoklip budete mít možnost vidět ve stejný den od 20 h na tomto mém facebookovém profilu,“ slibuje zpěvák svým příznivcům.

„Tak už ve čtvrtek a vše nej Charlotte,“ přidal se k přání na facebooku sám Krajčo, který novou píseň složil.

Kromě nové písně, ale Gott chystá i další novinku! „Moji milí příznivci, s kapkou nostalgie se v poslední době probírám fotkami a setkávám se s lidmi, kteří mě v životě ovlivnili nebo někam posunuli. I díky nim se rozpomínám na mnoho zážitků, o kterých se dočtete v mé právě připravované autobiografii,“ prozradil.

„Dnes jsem se například po 65 letech setkal s mojí ruštinářkou ze základní školy v Kobylisích,“ svěřil se mnohonásobná český slavík.

„Kniha, kterou skutečně píšu já o sobě a ne někdo, kdo mě vlastně vůbec nezná, natož, že by byl svědkem mých životních zážitků, by měla vyjít letos před Vánoci a pevně věřím, že si na ni rádi počkáte,“ vzkazuje fanouškům zpěvák.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová Richard Krajčo