Lucie Vondráčková sbírá síly. Chystá se na životní krok!

Lucie Vondráčková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 17:12 | Aktualizováno: 1. května 2019 19:28

Jaro se každým dnem krátí a Lucie Vondráčková dobře ví, že se blíží datum, kdy bude muset opustit Kanadu. Proto se snaží si pobyt v zámoří co nejvíce užít, k čemuž jí pomáhá slunné počasí v Montrealu. Síly jí však především dávají děti.

Zatímco Tomáš Plekanec sbírá po náročné hokejové sezóně síly v pražské Stromovce, kde dnes držel palce přítelkyni Lucii Šafářové, která se marně snažila o postup do dalšího kola turnaje WTA v Praze, jeho předchozí partnerka Lucie Vondráčková si plnými doušky užívá poslední týdny pobytu v Kanadě.

Zpěvačka na Instagramu zveřejňuje fotografie z prosluněného Montrealu a je evidentně v dobrém rozmaru. Prochází se podél řeky svatého Vavřince a s úsměvem komentuje kanadské počasí. „Mobil odfouknut 3x, než vznikla tahle fotka,“ svěřila se.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kanada!!! Procházka kolem řeky sv. Vavřince... jaro, vítr, Montreal... mobil odfouknut 3x, než vznikla tahle fotka:)))) #canada #montreal #wildriver #relax #wind #lucievondrackova

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Dub 25, 2019 v 3:45 PDT

Jak prozradila Vondráčková už před časem, síly jí kromě montrealského slunce dodává ještě jedna věc – fakt, že je máma. „Tam, kde byste jako žena sklopila uši a podřídila se, jdete najednou do protiútoku. Protože chráníte děti. Dávají nám sílu, o které ani nevíme, že v nás je,“ řekla časopisu Maminka.

Tehdy se zpěvačka a herečka také nechala slyšet, že v Kanadě není moc časově vytížená. To se po návratu do Česka dozajista změní, proč si proto ještě neužít volna. A především se věnovat dětem, které má momentálně jen a jen pro sebe.

Časopisu Maminka tenkrát popsala, jak její den se syny zhruba vypadá. „Ujdu denně minimálně třicet kilometrů a vedu k chůzi i kluky. Nechci, aby byli zhýčkaní autem. Metro, tramvaj, autobus. Ať si zvykaj,“ líčila Vondráčková. Před návratem do Česka to je určitě dobrá průprava.

Témata: Lucie Vondráčková