Milenci Agáty Prachařové: Prozradili důvod, proč se s ní nedá vydržet?

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 11:50 | Aktualizováno: 2. května 2019 10:44

Před Jakubem Prachařem se v posteli jeho manželky Agáty vystřídala řada více či méně slavných mužů. Prozradil některý z nich důvod, proč se s ní nedá vydržet? A dal by mu Prachař za pravdu?

Vzhledem k současné krizi ve vztahu Jakuba a Agáty Prachařových vyvstává jedna důležitá otázka. Existuje důvod, proč se s dcerou herečky Veroniky Žilkové nedá vydržet? V minulosti jí totiž opustila řada mužů, kteří stáli po jejím boku.

V Agátině posteli se vystřídali kupříkladu zpěvák Sámer Issa nebo bývalý hokejový reprezentant Jiří Tlustý. K méně známým milencům Agáty patří třeba zlatník Robert Hájek, kterému však svého času přinesly slávu výroky na její adresu.

Řekl totiž, že se to s Agátou nedalo vydržet, označil jí také za „nevyzrálou alkoholičku“. Vyjádřil se také o kvalitě sexu s ní. „Je jak prkno, a to jsem zažil dost,“ vyjádřil se Hájek pro Blesk. Po rozchodu mu prý psala denně esemesky, aby se vrátil. To teď dost pravděpodobně zažívá i Jakub Prachař.

A svého času to možná zažíval i Mirek Dopita, který je otcem Agátina syna Kryšpína. Ten si údajně liboval v cizích ženách, s nimiž se seznamoval na internetových seznamkách. A podobně jako Prachař jí zradil v době, kdy slavila narozeniny. Pár hodin před oslavou ho načapali na erotickém rande s milenkou.

Jaký je důvod Jakubova odchodu od Agáty, zůstává nejasné. Podle zdrojů z okolí hvězdného páru údajně ani sama Agáta netuší, kde je zakopaný pes. Rozporuplné jsou i zprávy o tom, zdali se vůbec snaží Jakuba získat zpět, leccos nasvědčuje tomu, že ano, některé informace však přesvědčují i o opaku. Pravdu ukáže až čas.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Jiří Tlustý Sámer Issa Miroslav Dopita