Smrt Ivety Bartošové? Macura ji zpochybnil přímo na místě tragédie!

Zdeněk Macura 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. dubna 2019 14:19 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 21:14

Páté výročí smrti zpěvačky Ivety Bartošové sice připadalo na včerejšek, osoby z její blízkosti však plní internet i dnes. Největší pozornost na sebe přitáhl Zdeněk Macura, který neustále smrt zpěvačky zpochybňuje. Dokonce i přímo na místě osudné tragédie!

Ač výročí tragické smrti zpěvačky Ivety Bartošové (†48) připadalo až na pondělí, lidé, kteří se pohybovali v jejím okolí během posledních let jejího života, se předháněli v kontroverzních vyjádřeních. Vdovec Josef Rychtář spílal synovi zpěvačky Arturovi, hudebník Jarek Šimek zase zmínil Jiřího Pomejeho.

Pomyslnou soutěž ale na celé čáře vyhrál samozvaný ochránce žen Zdeněk Macura, který šokoval vyjádřením o tom, že Iveta Bartošová může být ještě naživu. Opíral se přitom o „důvěryhodná“ svědectví lidí, kteří měli zpěvačku potkat roky po její smrti.

Ve zpochybňování smrti Bartošové pokračoval Macura dokonce i přímo na místě tragédie, kam dorazil už v neděli, tedy den před pátým výročím. U kolejí se nechal zvěčnit na fotografii, kde drží v rukou papír, na němž stojí: „Informaci, že zde vlakové neštěstí souviselo s Ivetou B. považuji za nedůvěryhodnou a nepotvrzenou.“

Macura následně vše rozvedl. „Jednak proto, že nevěřím, že Iveta zemřela způsobem, kterým se tvrdí, to nemám za potvrzenou informaci, navíc i kvůli tomu, že to jsou věci vymyšlené Rychtářem a já je neberu,“ vysvětlil pro eXtra.cz.

O fotografii ho prý požádala kamarádka, které se rozhodl vyhovět. „Jinak ten pomníček Rychtáře neuznávám. A ani ten jeho hrob. Že bych tam šel dát Ivetě kytku, to se určitě nestane,“ dodal Macura.

Témata: Zdeněk Macura