Zoufalá Kateřina Brožová: Šílená bolest ji dohnala na pohotovost, tam ji čekal šok!

Kateřina Brožová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. dubna 2019 12:05 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 23:02

Herečka Kateřina Brožová (51) prožila noc hrůzy! Kvůlo bolesti zubů skončila o vékendu v noci na pohotovosti! Jenže to, co ji tam čekalo, ji naprosto šokovalo!

Brožová se svěřila fanouškům, že zažila pořádný šok! „.Poslední dobou jsem cítila trochu stěhující se bolest a tlak v levé tváři..nahoře, dole, do spánku..do ucha..z osmičky, která byla bez nálezu," vysvětluje blondýnka s tím, že chodí pravidelné ke skvělému zubaři. 

Když se bolest čas od času objevila, pomohl prý prášek. Tedy až doteď! „Denně intenzivně zkouším v divadle. V sobotu také a večer ještě představení. Při cestě domů mě chytla strašná bolest. K nevydrženi. Na dálnici jsem to otočila směr Thomayerova nemocnice,“ popisuje své trápení Kateřina.

Raději tam předem zavolala, pomoci se ale nedočkala! „Volám tam, doslova mě poslali do háje, že končí ve 22.30, ať jedu do Spálené ulice. Volám tam a opilá, arogantní vrátná, ať prý neotravuju a přijedu...no letěla jsem..zoufalá..dala bych cokoli, aby mi pomohli od té bolesti,“ přiznala herečka.

Ani v tu chvíli ale nebyl problémům konec – ba naopak! „Tam jediná ordinace plna lidi, z nichž polovina přišla na kontrolu. Arogantní sestra, o půlnoci 20timinutové střídáni doktora a sestry. Po dvou hodinách čekání v šílené bolesti konečně na mě přišla řada,“ vzpomíná.

A její diagnóza? Zánět nervu! „Naštěstí se mi díky paní doktorce ulevilo. Ale další zákroky mě čekají. Nechci tu brečet. Jen lidi, jediná zubní pohotovostní ordinace na celou Prahu a okolí???!!! Byli tam i lidé z Chomutova, Kladna. To je stav našeho zdravotnictví. Platím si soukromé prevence a lékaře, když potřebuji. A jdu k lékaři jen když je to nutné. Platím povinné pojištění jako každý. Toto byl strašlivý zážitek a píšu o tom, abych upozornila a varovala,“ vysvětluje naštvaná Brožová.

Témata: Kateřina Brožová