"Neuvěřitelný" výkon. Tamara Klusová na den opustila Instagram!

Tamara a Tomáš Klusovi

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. dubna 2019 19:52

O „neuvěřitelný výkon“ se postarala manželka populárního písničkáře Tomáše Kluse Tamara. Naordinovala si totiž instagramový detox, který vydržela jen jeden jediný den. Co jí vůbec k tomuto nápadu přivedlo?

Tamara Klusová občas na sociální síti napíše něco, co vyvolá bouřlivou diskuzi. Manželka známého písničkáře si to dobře uvědomuje. Naposledy se obávala reakce lidí, když chtěla na Instagramu označit naprosto boží rtěnku a pomoct tak paní, která jí je vozí.

„No jo, ale nebudou si zase lidi myslet, že je to nějaká skrytá reklama?“ ptala se nejprve. „No ale vždyť ta rtěnka je tak úžasná, 100% organic a vím, že spoustě holkám tady by udělal tenhle tip radost,“ přemýšlela nahlas.

Myšlenek bylo tolik, že se do nich Tamara zamotala. „Mám psát o tom? Nebo o tom? Nenaštvu tímhle názorem tamhle toho, a neublíží tahle věta téhle skupině? Ale vždyť to tak cítím? Ježíš, tady na tý fotce nejsem nalíčená a budou mi zase psát ty čtyři paní, které to neuvěřitelně pobuřuje,“ svěřila se.

Nakonec uvedla, že si myslí, že se začíná cenzurovat, což opravdu nechce. Proto si chtěla sama nařídit klid od sociálních sítí. „Protože to pak celé moje bytí tady postrádá naprostý smysl. Asi si naordinuju nějaký instagramový detox,“ napsala Klusová. Vydržela to ale jeden jediný den, po kterém se na internet poslušně vrátila.

Témata: Tamara Klusová