Radikální krok Agáty Prachařové: Odchází z Česka!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. dubna 2019 18:34 | Aktualizováno: 29. dubna 2019 19:48

Agáta Prachařová prozradila svoje tajné plány pro nadcházející týdny. Řešení manželské krize odsouvá na vedlejší kolej, místo toho chce odcestovat přinejmenším na měsíc do zahraničí. Kdy a kam přesně se chystá?

Nejdřív opustil Agátu Prachařovou manžel Jakub, poté i maminka Veronika Žilková, která se musela vrátit do Izraele, aby mohla doprovázet manžela Martina Stropnického, tamního českého velvyslance. Agáta už však má plán, jak nezůstat sama. Nejdříve však musí být splněna jedna důležitá podmínka.

„Chci na měsíc odletět do Izraele,“ prozradila Agáta Blesku, zatím ale stojí v cestě jedna nepřekonatelná překážka, kvůli které včera odletěla z Česka jen její maminka. Syn Kryšpín si musí nejprve splnit povinnosti ve škole.

„Letěla bych hned, ale kvůli škole Kryšpína musím ještě chvíli počkat. Ale jakmile se vrátí ze školy v přírodě, balím kufry a i s dětmi mizíme za mámou,“ nechala se slyšet dcera populární herečky, které dělá samota evidentně problémy. Však se jí také bála dopředu.

Ač je Blízký východ obecně považován spíš za neklidnou zónu, na Agátu může mít pobyt v Izraeli blahodárné účinky. Prachařová si tam může odpočinout a načerpat síly na řešení manželské krize, ať už zvolí s Jakubem rezolutní řešení v podobě rozvodu, nebo se dají znovu dohromady.

Témata: Agáta Hanychová Veronika Žilková