Rychtář od hrobu spílá Arturovi: Když Iveta umřela, byl vysmátej!

Josef Rychtář 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. dubna 2019 14:42 | Aktualizováno: 29. dubna 2019 17:55

Ani u hrobu se Josef Rychtář neudržel a začal opět spílat Arturu Štaidlovi. Vdovec po zpěvačce Ivetě Bartošové tvrdí, že na ni rodina po její smrti, ke které došlo na den přesně před 5 lety, zanevřela. Arturovi se prý takové chování jednou vrátí.

Vdovec po zpěvačce Josef Rychtář si i přes deštivé počasí, jaké dnes panuje, nemohl odpustit cestu na místa spojená s Ivetou Bartošovou, od jejíž smrti dnes uplynulo pět let. Navštívil okázalý hrob, na místě tragédie zase držel minutu ticha. Pietní atmosféru nakonec sám narušil vyčítavými vzkazy, které adresoval synovi zpěvačky Arturovi.

Už v předcházejících dnech se Rychtář nechal slyšet, jak ho Artur i ostatní členové Ivetiny rodiny zklamaly, protože se na zpěvačku podle jeho slov úplně vykašlali. Syn zpěvačky jej zklamal především tím, že se nepřišel rozloučit do krematoria a nechodí ani na hrob. Podle jeho slov na ni rodina zapomněla.

Nad hrobem své manželky pak kontroverzní muž spílal Arturovi dál. „Když se stalo to neštěstí, tak on tam měl ve čtvrtek a v pátek být, ale to se nekonalo,“ vzpomněl si Rychtář pro Expres. Od té doby syna zpěvačky neviděl a v kontaktu nejsou dodnes. Jednal prý jen s jeho zástupci včetně Ladislava Štaidla.

Vzápětí ještě jednou zopakoval, že Arturovi neodpustí, že se s maminkou nepřišel rozloučit. „Šel do školy, vysmátej, vychechtanej, v džínách s řetězem u pasu,“ líčí Rychtář. Chůva zpěvaččina syna však chápe, že na hrob nikdo z příbuzných nechodí, Rychtářovi vyčítá, že si nechal urnu pro sebe, ač by měla náležet Arturovi.

Na závěr přidal vdovec po zpěvačce poslední vzkaz. „Nezlobte se na mě, byla to máma, ať byla jaká chtěla, a měl se přijít rozloučit. Ale ono se mu to jednou vrátí, tihle lidi zapomínají, že lidský osud a život je nevyzpytatelný,“ řekl Rychtář Expresu.

Témata: Josef Rychtář artur štaidl Iveta Bartošová