Vulgární Anna Slováčková neunesla útok hackera: Jdi do pr****, hovado!

Anna Slováčková 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. dubna 2019 12:33

Anna Slováčková šokovala vulgárním vzkazem na adresu hackera, který jí ukradl účet na sociální síti, kde ji sledovaly tisíce lidí. Dcera herečky Dády Patrasové se však nevzdává a chce o svůj profil ještě zabojovat. Zkušenosti jiných českých celebrit ukazují, že to nemusí být marný boj.

Třiadvacetiletá Anička Slováčková si musí v posledních dnech zvykat i na trochu té negativní popularity. Nejprve se objevila v médiích fáma o tom, že zapomněla na víkendové 63. narozeniny maminky Dády Patrasové, teď zase vzbudily pozornost vulgarity, které si Anička neodpustila poté, co byla za bílého dne okradena.

Nikoliv však na ulici, ale ve virtuálním světě. Dcera populární herečky a hudebníka Felixe Slováčka totiž přišla o účet na Instagramu, který sledovalo 100 tisíc lidí. Možná právě jeden z nich jej však Aničce sprostě ukradl a za vrácení požadoval peníze.

„Zajímavé. V momentě, kdy vám někdo vleze na váš profil, smaže ho, změní heslo, atd. připadáte si zvláštně nahatý. Tak asi ahoj můj instagrame,“ loučila se Slováčková s úspěšným účtem na sociální síti. Pro hackera však měla připravený drsný vzkaz.

„Jdi do pr****, ty hovado, co ses mi do něj naboural. Nic ti posílat nehodlám. Čus!“ vzkázala Anička s tím, že se ještě přece jen pokusí účet získat zpět. „Řeším to s kamarádem, co tomu rozumí. Tak zjišťujeme co a jak,“ dodala talentovaná dívka, která si mezitím založila nový profil.

O radu s opětovným ziskem starého účtu však může požádat třeba herečku Alice Bendovou nebo modelky Andreu Bezděkovou a Nikol Švantnerovou. Všechny zmíněné dány totiž o profil před časem rovněž přišly, ale podařilo se jim jej získat zpět.

Témata: Anna Slováčková