Zděnek Macura bere svá slova zpět. Přesto stále pochybuje!

Zdeněk Macura 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 21:56

Byl to šok, když Zdeněk Macura prohlásil, že zpěvačka Iveta Bartošová, která má být už pět let po smrti, může být stále naživu. Po pár dnech však bere svá slova zpět, přesto neustále pochybuje o okolnostech jejího dobrovolného odchodu ze světa.

V souvislosti s výročím úmrtí Ivety Bartošové před několika dny šokoval svým vyjádřením samozvaný ochránce žen Zdeněk Macura, který prohlásil, že zpěvačka podle něj může být stále naživu. Opíral se dokonce o „důvěryhodná“ svědectví lidí, kteří ji měli vidět. Zdá se však, že se mu během pár desítek hodin celá věc rozležela v hlavě.

„V žádném případě netvrdím, že Iveta Bartošová žije nebo něco podobného,“ uvedl Macura pro Super.cz. Přes to má neustále spoustu pochybností ohledně toho, jak k incidentu, který se stal před pěti lety, doopravdy došlo.

„Když vezmu všechny dostupné informace, svědectví různých lidí a vlastní osobní zkušenost s člověkem, který je ten jediný klíčový, kdo oběť vlakového neštěstí mohl identifikovat, nezbývá mi než sám za sebe považovat zprávu o tom, že Iveta Bartošová zemřela při vlakovém neštěstí, jako nepotvrzenou a nedůvěryhodnou,“ vysvětluje Macura.

„Neříkám, že se to tak nestalo, ale vnitřně mi nezbývá než považovat to za nepotvrzený fakt,“ obhajuje se kontroverzní muž, který podle svých slov postrádá důvěru i k provedeným testům DNA.

Na zpěvačku však dokáže myslet i v jiném světle. „Na Ivetu myslím často. Pozitivně,“ dodal Macura pro Super.cz. Pět let od smrti Ivety Bartošové, která se rozhodla svůj život ukončit dobrovolně, uplyne právě zítra.

Témata: Zdeněk Macura Iveta Bartošová