Jakub Prachař je zpátky doma. Známe důvod, proč se vrátil!

Jakub a Agáta Prachařovi 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 10:57 | Aktualizováno: 28. dubna 2019 17:07

Proč se Jakub Prachař včera vrátil domů? Důvodů k návratu mohl mít vícero, stačí se kupříkladu podívat do kalendáře. Manželka Agáta, která včera přiznala svou chybu, dnes slaví narozeniny. Přijel snad Jakub, aby jí popřál?

Jen dva dny trval zbabělý úprk Jakuba Prachaře od rodiny, kterou opustil ve čtvrtek, když si během chvíle sbalil kufry a odjel pryč. Nakonec však zapracovalo svědomí a včera odpoledne se porotce Talentu vrátil domů poté, co si v předchozích dnech splnil pracovní povinnosti v Praze a Brně.

Dozajista pomohl fakt, že si manželka Agáta začala sypat popel na hlavu, když včera vyvěsila na Instagramu příspěvek, v němž přiznala vlastní chybu, kterou byl vtip o rozchodu. Zároveň popřála Jakubovi hezký den, aby ukázala, že má snahu vrátit všechno do starých kolejí.

Roli však mohly sehrát i Agátiny 34. narozeniny, které slaví právě dnes. Agáta už na sociální síti poděkovala všem gratulantům a přizvala je ke sledování dnešního dílu jejího pořadu Máma nad věcí. Je však dost dobře možné, že ke gratulantům se chtěl připojit i Jakub, a tak se vrátil domů.

Podle serveru eXtra.cz už Agátě Prachařové zlepšilo náladu narozeninové překvapení od maminky Veroniky a sourozenců Cyrila, Vincenta a Korduly. Ještě větší radost jí však mohl udělat Jakub.

Ve vzduchu visí i možnost, že celá manželská krize byla jen jedno velké divadlo. Jakub si ve čtvrtek možná ve spěchu sbalil věci, které potřeboval ke splnění pracovních povinností v Praze a Brně, a včera se vrátil domů jako spořádaný otec od rodiny. Zmíněná varianta však vzhledem k veškerému dění v posledních hodinách nevypadá moc pravděpodobně.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová