Může být Iveta Bartošová naživu? Nové informace!

Bartošová, Iveta 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 16:14

V pondělí uplyne pět let od smrti populární zpěvačky Ivety Bartošové. V týdnu se však objevily informace, že může být ještě naživu a užívat si života v ústraní. Co na to říká její blízký přítel a spolupracovník Jarek Šimek?

Jarek Šimek patřil k lidem, kteří v posledních letech jejího života měli blízko k Ivetě Bartošové. Dnes má na zpěvačku jedinou hmatatelnou vzpomínku: podpis a věnování na „stěně slávy“. Co měla Iveta na srdci? „Napsala mi tam: ‚Jarku, jsi moje láska‘,“ prozradil hudebník v rozhovoru pro eXtra.cz.

Slova samozvaného ochránce žen Zdeňka Macury o tom, že by Iveta ještě mohla být naživu, považuje za báchorku. Macura podle Šimka není zlý člověk, ale zároveň není úplně v pořádku. Na vysvětlenou připojil i jednu osobní zkušenost.

Macura jej prý u zpěvačky poplival. „Řekl jí, že jsem bral drogy, což byla absolutní blbost, ale Iveta na ně byla alergická a na chvíli tomu uvěřila. Naše vztahy v tu dobu ochladly. Na základě toho se dostala k Martuccimu a začala být mimo. Řekl jsem v té době Zdeňku Macurovi, že je to jeho vina, jak dopadla,“ přiznal Šimek.

I jeho samotného přitom lidé občas vinili z podílu na smrti Bartošové. „Chodily mi občas velmi hnusné zprávy od psychopatických lidí. Pořád se snaží vířit negativní vody,“ sdělil Šimek eXtra.cz. Se smrtí Ivety bychom se podle jeho názoru měli smířit a vzít ji jako fakt.

Chápe vůbec jako její blízký přítel, proč Iveta spáchala sebevraždu? „Už se nedivím, že ji psychika dohnala až k sebevraždě. Smrt brala jako vysvobození,“ myslí si Šimek na základě vlastní zkušenosti s psychickými problémy, které vedly až ke kolapsu. On však podobně radikální rozhodnutí naštěstí neučinil.

Témata: Iveta Bartošová