Čert aby se v nich vyznal! Agáta Prachařová otočila o 180 stupňů!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 13:53 | Aktualizováno: 28. dubna 2019 6:37

Jako na houpačce. Chvíli Agáta Prachařová manželovi odchod vyčítá, vzápětí mu přeje pěkný den. V nejnovějším vzkazu, který zveřejnila na sociální síti, Agáta otočila o 180 stupňů. Co vzkázala Jakubovi i všem ostatním?

Čert aby se v nich vyznal. Slova o „sviňárně“ manžela Jakuba bere Agáta Prachařová rychle zpět a místo toho mu přeje pěkný den. Dcera herečky Veroniky Žilkové navíc přiznala, že na začátku celé manželské krize mohla být její chyba, když se během Velikonoc rozhodla vtipkovat o rozchodu.

Ten se stal ve čtvrtek skutečností. Jakub se vrátil z hor domů, ale jen proto, aby si sbalil kufry a během chvíle zase rychle zmizel za smluvenými pracovními povinnostmi v Praze a Brně. Přitom se vyhnul jakékoliv konfrontaci s Agátou i její maminkou.

Dnes ráno se však probudil k životu Agátin instagramový účet, na němž zveřejnila nový vzkaz, který naznačuje jedinou věc – Agáta se rozhodla otočit kormidlem o 180 stupňů. Nejprve poprosila novináře, aby jim už dali pokoj, pak se vyjádřila k tomu, jak se teď věci mají.

„Jsme rodina, která si to vyřeší vše i bez vašich smyšlených řečí a článků… Moje chyba byl můj vtip o rozchodu, ale nic není tak černé, jak vypadá... jsou na světě i horší věci,“ uvedla Agáta na Instagramu a připojila usměvavého smajlíka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Prosim vsechny novinare,aby nam uz dali pokoj...jsme rodina ktera si to vyresi vse i bez vasich smyslenych reci a clanku...moje chyba byl muj vtip o rozchodu ale nic neni tak cerne jak vypada..jsou na svete i horsi veci?ted to spis trapi cele me okoli,tak uz nas prosim vsechny nechte.jsme hlavne rodice a musime fungovat pro deti... a hezkou sobotu @jakub_prachar

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Dub 26, 2019 v 11:38 PDT

Na závěr se ještě jednou obrátila na novináře. „Teď to spíš trápí celé mé okolí, tak už nás, prosím, všechny nechte. Jsme hlavně rodiče a musíme fungovat pro děti… a hezkou sobotu @jakub_prachar,“ uzavřela Prachařová svůj příspěvek přáním manželovi.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař