Agáta Prachařová poprvé promluvila! Tohle si myslí o Jakubovi!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 8:49

Agáta Prachařová se rozhodla prolomit mlčení, aby prozradila, co si myslí o zbabělém úprku manžela Jakuba, který se ve čtvrtek během chvíle odstěhoval z jejich společného domu. Slova chvály si porotce Talentu rozhodně nepřečte.

Ještě včera se Agáta Prachařová omlouvala, že médiím nemá co říct, nakonec ale přece jen kápla božskou. A je jasné, že manžela Jakuba má nyní za zbabělce, protože si sbalil kufry ve chvíli, kdy nikdo nebyl doma a vyhnul se tak jakékoliv konfrontaci.

Podle zdrojů z okolí hvězdného páru se Agáta zhroutila ihned poté, co se o tom dozvěděla z médií. Sama totiž vůbec netušila, že se Jakub k něčemu takovému chystá. Podle očitých svědků se dcera herečky Veroniky Žilkové rozbrečela, před dětmi v sobě však smutek dusila.

„Před tím než si Kuba přijel pro oblečení, tak jsem s ním mluvila. Měla jsem pracovní povinnosti, tak jsem nemohla být doma,“ řekla Prachařová Blesku. Připomněla fakt, že ve čtvrtek, kdy se celá situace vyhrotila, fotila titulní stranu pro jeden z tuzemských časopisů.

Agáta nemá pochopení nejen pro Kubovo „hrdinské“ chování, ale ještě pro jednu další věc. „To, že se vykašlal na mě, budiž, ale že ho nezajímají děti, je sviňárna,“ nebrala si servítky žena, která teď bude na výchovu syna a dcery úplně sama, což jí děsí úplně nejvíc.

Zatímco si Jakub vesele plní pracovní povinnosti po celé republice, už se spekuluje o tom, jak to s hvězdným párem dopadne. Možný rozvod už na sociální síti tajemně naznačila Veronika Žilková, zatímco Jakub o rady dalších členů rodiny nestojí. Alespoň prozatím.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař