David Koller šokoval Slováky: Babiš je estébácký šašek! Vezměte si ho zpátky!

David Koller fotografům u vchodu moc nepózoval, ba naopak rychle utekl do zákulisí

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. dubna 2019 14:23

David Koller se proslavil jako zpěvák skupiny Lucie, dlouhé roky ale koncertuje i sólově. Kromě toho se ale často a velmi hlasitě vyjadřuje k politice, dokonce stojí za několika projekty, které upozorňují na zločiny komunismu! Právě kvůli tomu mu dokonce už zrušili koncert!

Koller se rozpovídal pro slovenský server Plus 7 dní. Řeč samozřejmě přišla nejen na hudbu, ale i politiku! „A za toho šaška komunistu estébáckého, co jste nám ho poslali, fakt dík,“ rýpnul si kvůli premiérovi Andreji Babišovi. „Nechcete si ho vzít zpět?“ ptal se zaskočeného novináře.

Hudebník inicioval vznik několika webů týkajících se komunistů a jejich zločinů. Prý už kvůli tomu měl i problémy! „Jeden z těch webů www.90000000.cz je dokonce naučný pro děti. Je tam celá historie československého i světového komunismu. Považuji to za velmi potřebné. Úchyláci jsou na všech frontách,“ vysvětloval Koller.

Jeho angažovanost ovšem ne vždy dopadne dobře! „Nedávno nám zrušili koncert ve Vsetíně. Nějaká paní z ANO, když jsme už měli pronajaté divadlo a šli do předprodeje, prohlásila, že Koller nebude hrát v jejich divadle, a zrušila to,“ tvrdí zpěvák.

Témata: David Koller Andrej Babiš politika Komunismus