Agáta Prachařová před krizí: Kuba pořád není doma, jsem na všechno sama!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 10:43

Odstěhováním se Jakuba Prachaře včera vyvrcholily jeho problémy s manželkou Agátou, které byly podle její kamarádky dlouhodobějšího charakteru. Zapátrali jsme proto v archivním rozhovoru s Agátou po možných indiciích, že něco není v pořádku.

Mohlo by se zdát, že pitvat se v několik týdnů starém rozhovoru nemá smysl, v případě Agáty Prachařové to však neplatí. Ještě před vypuknutím aféry totiž poskytla rozhovor magazínu Rodina DNES, v němž mluvila i o manželství s Jakubem Prachařem. Byly v něm nějaké náznaky budoucích potíží?

Ano, jako dobrý příklad poslouží následující odpověď. „Kuba je teď pořád někde na natáčení, pracuje fakt hodně, takže jsem ráda, když je doma,“ uvedla Agáta pro magazín Rodina DNES. A dodala přitom, že Kuba se na výchově dětí nepodílel, ani když doma byl. „Chlapi jsou samostatná jednotka, stejně je všechno hlavně na ženě,“ vysvětlila.

„Máma bohužel neměla štěstí na moc spolehlivé manžele, takže jsme rodinu řídily my dvě,“ svěřila se Agáta, která si teď na tyto staré časy zavzpomíná. Jakub Prachař si totiž sbalil kufry a nechal jí obě děti na starosti, z Izraele naštěstí přijela Veronika Žilková, která bude vždy po ruce.

Agáta tehdy naznačila i další možný důvod jejich odloučení. „Odpočívám, řeším mnohem míň věcí, než bych řešila dřív. Protože mi nepřijdou tak úplně důležité. Nebaví mě dohadovat se s manželem o banalitách, ať je to klidně radši podle něho,“ nechala se slyšet.

Včera se Jakub Prachař zařídil tak, že minimálně následujících několik dní si o svém životě bude dozajista rozhodovat sám. Zatím však není jasné, kam přesně se porotce Talentu chce odstěhovat, včera totiž ze společného domu zamířil do kasína na okraji Prahy, kde si plnil pracovní závazky. Vypadá to však, že minimálně Agáta je podle svých slov zvyklá, že je na všechno sama.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař