Jakub a Agáta Prachařovi: Karty jsou rozdány, kdo drží trumfy?

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 9:21

Manželé Jakub a Agáta Prachařovi se od sebe včera odstěhovali. Karty jsou v jejich bitvě rozdány jasně, kdo z nich však drží trumfy? Aby se dalo říct, který ze scénářů je momentálně nejpravděpodobnější, je třeba se podívat zpátky do minulosti. Co se může dít dál?

Kupříkladu Expres nabízí dva možné scénáře: rozvod a krátkodobé odloučení, po kterém se k sobě Agáta s Jakubem zase vrátí. Vyloučit se v současnosti nedá ani jedna varianta, obě možnosti si však můžeme pěkně popořádku rozebrat.

Leccos naznačuje, že rozvod by opravdu mohl být jen krajní možností. Pro server eXtra.cz to naznačila jedna z Agátiných kamarádek, když uvedla, že si Prachařová na manžela sice v jednom kuse stěžuje, ale zároveň by s ním chtěla být, protože si po rozchodu s předchozím partnerem Mirkem Dopitou prostě řekla, že spolu s Jakubem jednou skončí.

Zároveň však naznačila, v čem může být mezi oběma problém. „Bez sebe ne, spolu také ne. Jestli se k sobě ještě znovu vrátí, vím, že u nich nikdy harmonie fungovat nebude, pořád to bude adrenalin na hraně,“ uvedla pro eXtra.cz. Agáta navíc těžko nese, že Jakub se těší většímu uznání a popularitě.

Jakub s Agátou se však už jednou dali znovu dohromady. Když byla Prachařovi manželka před lety údajně nevěrná, „vyplakal“ se na rameni maminky Dany Batulkové, oba si od sebe odpočinuli a nakonec se udobřili. Podle Expresu je však možné, že Agátě se nebude chtít dlouho čekat, jestli se Jakub rozhoupe, obzvlášť když to vypadá, že na vině je tentokráte on.

V potaz je třeba brát i to, že celá krize nabrala velký spád. Před týdnem o problémech Agáty a Jakuba prakticky nikdo neměl ponětí, ačkoliv kamarádka Agáty tvrdí, že jsou dlouhodobějšího charakteru. Nedá se tak vyloučit, že podobně rychle dojde i k nejradikálnějšímu řešení, tedy rozvodu.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová