KRIZE NEBERE KONCE: Kamarádka Agáty Prachařové promluvila!

Agáta Prachařová s Jakubem 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 12:20 | Aktualizováno: 25. dubna 2019 21:27

Pohádku o tom, že šlo o vtip, může Agáta Prachařová definitivně vyprávět někomu jinému. Její kamarádka totiž tvrdí, že problémy s manželem Jakubem jsou dlouhodobějšího charakteru. Tajemná žena také naznačila, co se podle ní může dít v následujících dnech a týdnech.

Zatímco Agáta Prachařová zprvu mluvila o vtipu, její kamarádka, která pod příslibem anonymity promluvila pro eXtra.cz, tvrdí, že jim to s Jakubem nefunguje dlouhodobě. Během posledních let si prý Agáta na svého muže soustavně stěžuje. „Tuhle, že moc pije, jindy, že je na děti sama, a podobně. Nebere to konce. Nic pozitivního slyšet není,“ řekla eXtra.cz důvěryhodná žena.

Kamarádka také prozradila, jak se vlastně s Jakubem dali dohromady. Agáta se do něj zamilovala už v pubertě a podle jejího názoru to byla opětovaná láska. „Jenomže Jakub byl hrozně dlouho s přítelkyní a Agáta taky měla kluka. Ještě než to skončilo s Dopitou (expřítel Agáty – pozn.red.), měla už ale naprosto jasno v tom, že jednou bude s Prachařem,“ tvrdí zdroj z okolí slavného páru.

Agáta si prý sice užívá, že je manželkou někoho, kdo něco znamená, sama ale často bojuje s tím, že je manžel známější. A to prý může být zásadní problém. „O Jakuba je větší zájem, lidé si ho považují. Agáty tolik ne. A to ji vnitřně užírá, svádí s tím velký boj. Vnímám to jako hlavní důvod toho, proč ti dva jsou v neustálém konfliktu,“ vysvětluje kamarádka dcery Veroniky Žilkové.

Jakubovo pití a další „malichernosti“ jsou podle ní jen zástupným problémem. „Samozřejmě je tu i problém Jakubova bohémství, toho, že si rád popije a podobně, ale zásadní podle mě je opravdu to, že se Agáta neumí smířit s tím, že Jakub je ten uznávanější,“ dodala blízká osoba z Agátina okolí pro eXtra.cz.

Podle jejího názoru jsou Agáta s Jakubem přesně tím párem, který spolu chce být, ale zároveň to vlastně není možné. „Bez sebe ne, spolu také ne. Jestli se k sobě ještě znovu vrátí, vím, že u nich nikdy harmonie fungovat nebude, pořád to bude adrenalin na hraně,“ myslí si kamarádka Agáty.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař