Krize vrcholí: Agáta Prachařová neví, kde manžel je. Jakub si z ní dělá srandu!

Jakub Prachař 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 10:45

Lhala Agáta Prachařová o krizi s manželem Jakubem? Na začátku tvrdila, že je to vtip, následně uvedla, že je její muž na horách, ale komunikují spolu. Teď však přiznala, že je možná všechno úplně jinak.

Dlouho Agáta Prachařová tvrdila, že její manžel se po výletu do Londýna vydal ještě na hory. Tam měl být doteď a podle slov dcery Veroniky Žilkové spolu měli být v kontaktu. Teď ale, zdá se, vzala všechna svá vyjádření zpět. „Jakub se nevrátil. Nevím, kde je,“ sdělila včera pozdě večer Expresu.

Podle indicií ze sociálních sítí však Jakub přece jen je na jedné z krkonošských horských bud. Tam „vařil“ svým hostům půlnoční svíčkovou a na Instagramu přitom citoval píseň Václava Neckáře Půlnoční.

„Půlnoční svíčková. Chmury, trable, starosti, nechal jsem ve městě. Bouda Helena. Přihlíželi Vondrka, Vondrková, Tom, Jerry a Tereza Žehová. A kamarádi táborových ohňů a taky bych chtěl pozdravit Vlčáky u Vlka. Be Gentleman,“ vzkázal Kuba svým followerům.

Podle Prachařova kamaráda jde o podpásovku mířenou na Agátu a její pořad Máma nad věcí, který natáčí pro Prima Love. Jeho další pokračování natáčela Agáta v posledních dnech, o čemž pečlivě referovala rovněž na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Dub 23, 2019 v 4:52 PDT

„Kuba se jí celou dobu vysmíval, že dělá Receptář, ale hodně špatně a nejvíc se navážel do jejího vařícího bloku, protože Agáta není moc dobrá kuchařka. A další věc, co ho neskutečně naštvalo, bylo to, že se to natáčí v jejich domě, který si navrhl dle svých představ – a nikdy nechtěl, aby se jeho soukromí dostalo na veřejnost,“ prozradil Blesku jeden z hercových přátel.

Ten tak nastínil další možné důvody krize, kterou si manželé Prachařovi prochází. Kauza, kterou Agáta odstartovala údajným vtipem o rozchodu, nabírá stále větší spád a je otázkou, zdali vůbec bude možné, aby jejich vztah nadále pokračoval.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová