Údajná milenka Jakuba Prachaře promluvila! Co vzkázala nešťastné Agátě?

Diana Mórová a Jakub Prachař 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. dubna 2019 14:21 | Aktualizováno: 24. dubna 2019 19:00

Byl Jakub Prachař (35) své manželce Agátě (33) nevěrný? Moderátorka dostala SMS zprávu, podle které měl Prachař pletky se slovenskou herečkou Dianou Mórovou (49)! A co na to říká údajná Prachařova milenka?

Spekuluje se, že ve vztahu Agáty a Jakuba Prachařových to pořádně skřípe! Jeden z kamarádů herce a hudebníka tvrdí, že Jakub už má své ženy plné zuby a tak se raději nevrátil domu z Londýna a vydal se za kamarády!

Agáta navíc dostala zprávu, podle které jí byl Jakub nevěrný s Dianou Mórovou! Mělo to být v době, kdy spolu Jakub a Diana jako porotci točili show Česko Slovensko má talent! 

K údajnému románku se vyjádřila i slovenská herečka, které Prachařovým vzkazuje, aby si to vyříkali mezi sebou! „Když někdo někoho podvádí, udělá to tak, aby se to ta druhá osoba nedozvěděla. A děje se to každému třetímu, ne? Ale když se dva mají rádi, vždy spolu zůstanou. Třetí osobu v tom prostě není třeba hledat. Vztah jim to nezachrání, ani to neurychlí rozchod. Tentokrát by se už buď měli dát do kupy, nebo to vyřešit jinak. Problém je u nich dvou, ne u nikoho jiného,“ řekla pro eXtra.cz herečka, která románek s Jakubem natvrdo odmítla!

Prý spolu nic neměli ani ve skutečnosti, ani virtuálně. „To, že si rozumíme v práci, svědčí o tom, že nám to v Talentu funguje,“ tvrdí slovenská herečka, která je oficiálně nezadaná. „Je fajn, že ze mě něco vyzařuje, že mám nějaké fluidum, ale na přímo vám říkám, že s Jakubem nic nebylo,“ odmítá všechny spekulace Mórová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Diana Mórová