Karel Gott slavil Velikonoce na chalupě. Tohle ale opravdu nečekal!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. dubna 2019 14:19 | Aktualizováno: 24. dubna 2019 21:39

Karel Gott se opět přesvědčil, že je populární nejen u nás, ale i v sousedním Německu. O svátcích totiž vyrazil na chalupu nedaleko hranic, kde jej neváhali navštívit jeho němečtí fanoušci. Co o setkání se svým idolem řekli?

Legendární zpěvák Karel Gott má neustále nějaké návštěvy. Nejprvě se předminulý víkend objevil na Bertramce kolega a spolužák z konzervatoře Milan Drobný, o Velikonocích přišli ke Gottovým koledníci, a to až z Německa.

Ti naštěstí nemuseli vážit cestu až do Prahy, ale pouze do severních Čech, Gott totiž trávil svátky na chalupě v Doubici nedaleko českoněmeckých hranic. Kromě zaslouženého odpočinku si tam užíval společnosti manželky Ivany a dcer Charlotty a Nelly.

A jelikož byly Velikonoce, mnohonásobný Zlatý slavík si nezapomněl uplést vlastní pomlázku a všechny tři své holky s ní v pondělí vyšupal. Dcerky pak v duchu velikonočních tradic šly koledovat po obci, která má něco málo přes stovku obyvatel.

V převleku za velikonočního zajíčka dorazil do Doubice i Němec Mario Henning. „Karel byl bezvadný! Stavil jsem se u něj s kamarády a bylo vidět, že je ve svém živlu,“ svěřil se Blesku tento umělecký řezbář a dodal, že dámské osazenstvo jeho rodiny s přáteli rozhodně nešetřili.

Legendární zpěvák letos oslaví 80. narozeniny. Ačkoliv mu lékaři překazili plán na velkolepý koncert v O2 aréně, i tak se oslavy ponesou v uměleckém duchu. Gott připravuje knihu a s filmařkou Olgou Špátovou i dokument, obě díla mají připomenout jeho úspěšnou kariéru v hudebním průmyslu.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová